Mikrofonen kan nemt afmonteres, når du ikke har brug for den.

HyperX Cloud Wireless III

Cloud Wireless III giver god lyd fra computeren, og mikrofonen sørger for, at du går klart igennem i videosamtaler.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #HyperX
8.2

Det kan ikke blive meget nemmere at få god lyd fra pc’en end med headsettet Cloud Wireless III. Du skal bare sætte den trådløse adapter i en ledig USB-port, og så er der forbindelse med det samme.

Lyden er klar og detaljeret i de store ørebøffer. Bassen var lige svag nok efter vores smag, men det er let at finindstille lyden i det tilhørende indstillingsprogram til Windows. Det er det samme program, som også bruges til at styre indstillingerne til mus og tastaturer fra HyperX.

Mikrofonen kan rettes til på den bøjelige arm, så den peger direkte mod din mund og samtidig ikke er i vejen. Lyden går klart igennem, og den opfanger stort set ikke lyde, der ikke er lige foran den, så du kan godt sidde i lidt støjende omgivelser og føre en samtale via computeren.

Det er et let headset, som du ikke bliver træt af at bruge i flere timer ad gangen. Den bløde belægning under bøjlen sørger for, at du knapt nok kan mærke, at du har det siddende på hovedet.

Byggekvaliteten er lidt på det jævne med en kombination af mestendels plastik og imiteret læder. Cloud Wireless III vil nok hurtigt blive slidt op, hvis du bærer meget rundt på det i en fyldt computertaske, men hjemme foran pc’en er det ikke noget problem.


+ Klar lyd i samtaler

+ Let og behageligt

– Ikke de stærkeste materialer

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Cloud Wireless III giver god lyd fra computeren, og mikrofonen sørger for, at du går klart igennem i videosamtaler.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Frekvensområde
10 Hz - 21 KHz
Batteritid
Op til 120 timer
Tilslutning
USB-adapter
Vægt
342 g med mikrofonen påmonteret