Den lille USB-adapter sørger for den trådløse forbindelse mellem headsettet og pc'en.

HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1

HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 er et godt, trådløst headset til spil og videosamtaler.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #HyperX
7.7

Cloud Stinger Core Wireless fra HyperX er et alsidigt pc-headset, som klarer sig fint både i videosamtaler og spil.

Headsettet forbindes til pc’en med en adapter, der skal sættes i en ledig USB-port, og et par sekunder senere er der hul igennem til Cloud Stinger Core Wireless.

Hvis du er til computerspil, giver headsettet en udmærket surroundeffekt, hvor du får en god, rumlig fornemmelse af, hvor lydene kommer fra. Lyden i samtaler går også klart og fint igennem.

Mikrofonen sidder på en arm på den ene ørekop og leverer en klar og tydelig lyd til modtageren. Den indbyggede støjreduktion dæmper uvedkommende baggrundsstøj, men vi har prøvet mikrofoner, der var mere effektive i den afdeling.

Mikrofonen slukker, når du vipper armen, den sidder på, op på siden af headsettet. Det gør det nemt lige at melde sig midlertidigt ud af en samtale i Skype eller andre videosamtaletjenester.

Det er godt at se, at HyperX har taget et stort skridt ind i 2020’erne og udskiftet det forældede Micro-USB-ladestik fra tidligere modeller af denne serie headsets med et mere moderne USB C-stik, som det vi kender fra Android-telefoner og tablets. Vi ladede headsettet helt op og fik lidt under 18 timer ud af batteriet. Det kan ikke gøres meget bedre, uden at headsettet bliver for tungt.

Bøjlen over hovedet er udformet i ét stykke plastik, så stykket, hvor hørebøfferne sidder på, kan ikke bevæge sig uafhængigt. Det er dog ikke noget problem, hvis du har en nogenlunde gennemsnitlig hovedform og -størrelse. Den lidt rigide konstruktion kan dog godt give problemer med pasformen på især store hoveder, hvor headsettet kommer til at sidde stramt.


+ God rumfornemmelse

+ Nem opsætning med USB-adapter

– Lidt mangelfuld støjreducering i mikrofon

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HyperX Cloud Stinger Core Wireless 7.1 er et godt, trådløst headset til spil og videosamtaler.

Specifikationer

Mærke
HyperX