Headsettet er godt polstret, så man kan holde ud og sidde med det på hovedet i lang tid.

HyperX Cloud Flight S

Cloud Flight S er fremragende allround-headset. Både opladning og forbindelse til pc'en klares trådløst.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #HyperX
9.3

Cloud Flight S er et nærmest perfekt headset til pc’en, og så er det helt og aldeles trådløst. Ikke bare slipper du for en ledning til hovedtelefonstikket på computeren; du behøver heller ikke sætte et kabel i headsettet for lade det op. Det ordnes nemlig trådløst ved at lægge headsettet på en oplader af samme type, som bruges til mobiltelefoner med trådløs opladning. Hvis ikke du har en i forvejen, kan den købes for et par hundrede kroner.

Lyden i Cloud Flight S er flot og velafbalanceret. Det er ikke noget for dig, hvis du foretrækker en tung og voldsom bas til din musik, men hvis du vil have et neutralt lydbillede og klare, letforståelige stemmer i videosamtaler, så Cloud Flight S lige sagen. Mikrofonen kan tages af og lægges væk, når du ikke bruger den.

Sammenkoblingen med pc’en foregår blot ved at du sætter en adapter i USB-porten, så er der forbindelse med det samme. Adapteren er på størrelse med en typisk USB-nøgle, og den er for stor til at lade sidde i USB-porten på din bærbare, mens du transporterer den.


+ God, klar lyd

+ Helt trådløs

– Stor adapter

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Cloud Flight S er fremragende allround-headset. Både opladning og forbindelse til pc'en klares trådløst.

Specifikationer

Mærke
HyperX
Frekvensområde
10Hz–20kHz
Batteritid
30 timer
Tilslutning
Trådløst med adapter
Vægt
320 gram
Andet
7.1 Surround Sound