Du kan styre lyden ved at røre ved den del af headsettet, der sidder udenfor øret.

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei FreeBuds Pro 2 er et virkelig godt headset med støjreduktion, men det er svært at installere den tilhørende app.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Huawei
7.9

Lydkvaliteten i Huaweis headset FreeBuds Pro 2 er på niveau med de bedste headsets af denne type – inklusiv Apples AirPods. Vi brugte Freebuds Pro 2 til både telefonsamtaler, podcasts og musik, og lyden var hele tiden klar og veldefineret.

Den aktive støjreduktion hjælper til, hvis der er ydre støj fra fx trafik eller sludrende mennesker omkring dig. På en togtur forsvandt lyden af togets motor fuldstændig, så vi kunne koncenterere os om at lytte til musikken.

Det tog os kun omkring 30 sekunder at forbinde FreeBuds Pro 2 til vores testtelefon. Du skal blot trykke på en knap på ladeæsken, mens telefonen leder efter nye Bluetooth-enheder. Vi havde derimod meget større problemer med at installere Huaweis app, der bruges til at finindstille lyden. App’en ligger ikke i Googles Play Butik, så vi måtte hente den fra Huaweis hjemmeside, hvilket endte med at være en større operation.

De to ørepropper er små og lette. Du kan stryge på den ydre del for at betjene headsettet. Før fx fingeren op eller ned for at ændre volumen, eller afslut et telefonopkald ved at give den ene prop et lille klem.

Propperne sidder godt fast i ørerne takket være de små silikonedutter, der lukker helt tæt i øret. Hele konstruktionen tåler fugt fra sved eller regn, så headsettet kan bruges under de fleste forhold. Vi både cyklede og løb med Freebuds Pro 2, og de blev siddende sikkert i ørene, indtil vi trak propperne ud igen. Der følger tre sæt dutter med i forskellige størrelser, så headsettet kan tilpasses de fleste ører.

FreeBuds Pro 2 lades op ved lægge dem i ladeæsken. Den er veldesignet med afrundede hjørner og et kraftigt hængsel, der holder låget godt på plads.


+ Flot lyd

+ God støjreduktion

– Besværligt at installere app

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Huawei FreeBuds Pro 2 er et virkelig godt headset med støjreduktion, men det er svært at installere den tilhørende app.

Specifikationer

Mærke
Huawei
Frekvensområde
14 Hz ~ 48 kHz
Batteritid
4 timer + 18 med batteri fra ladeæsken
Tilslutning
Bluetooth 5.2
Vægt
2 x 6,1 g