Det kan være lidt svært kende forskel på de to ørepropper, men de er heldigvis markeret med et diskret L og R for venstre og højre.

Huawei Freebuds 4i

Huaweis headset leverer trådløs lyd med aktiv støjreduktion til en fin pris.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Huawei
8.1

Huawei Freebuds 4i  er et godt trådløst headset, der gør dig kabelfri på farten, uden at det koster en formue.

Denne type headsets kan ellers være ret dyre – især hvis de er udstyret med et lille æblelogo, men det er lykkedes Huawei at skære et par hjørner og presse prisen ned. Det er især den lille opladeræske, der har mærket sparekniven. Den føles spinkel og billig, men den gør sit arbejde, som den skal, og lader de to ørepropper op, når de klikkes på plads i hver sin bås.

Det tager kun et øjeblik at parre headsettet med telefonen via Bluetooth, og så skal de sådan set bare proppes i ørene. En lille silikonespids på hver øreprop sørger for, at de slutter tæt inde i øret.

Lyden er detaljerig og flot, og du kan skrue højt op, uden at den bliver forvrænget. Du kan tænde for aktiv støjreduktion ved at berøre den ene øreprop. Så neutraliserer headsettet effektivt lyde udefra.

Hvis telefonen ringer, mens du har propperne i ørerne, skal du bare trykke to gange på den ene prop for at besvare opkaldet. Den indbyggede mikrofon opfanger din stemme klart og tydeligt – også selv om det blæser lidt. Vi kunne godt have tænkt os en måde at styre volumen på med touch-styring, men ellers fungerer betjeningen af headsettet, som den skal.

Der er en fin batteritid i de små propper. Vi brugte dem sammenlagt i cirka otte timer, før de skulle på plads i opladeren igen. Med støjreduktionen slået til, holder batteriet lidt kortere tid.


+ Flot lyd

+ God støjreduktion

– Spinkelt bygget opladeræske

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Huaweis headset leverer trådløs lyd med aktiv støjreduktion til en fin pris.

Specifikationer

Mærke
Huawei
Batteritid
8 timer uden støjreduktion
Tilslutning
Bluetooth 5.2
Vægt
5,5 gram hver. Æsken: 36,5 gram