Mikrofonarmen kan svinges både frem og tilbage – i alt 270 grader, så du kan selv bestemme i hvilken side, den skal være.

EPOS Impact 860 ANC

EPOS Impact 860 ANC giver dig ren og klar lyd via USB-porten på din pc.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #EPOS
9.0

Det enkle og lette headset EPOS Impact 860 er leveringsdygtigt i god lyd under samtaler via fx Skype eller Google Meet på din pc.

Headsettet tilsluttes computeren med et kabel, men i stedet for at bruge et gammeldags, analogt minijackstik, skal Impact 860 kobles til USB-porten. Der sidder et USB-C-stik på kablet, og der følger en omformer med, så du også kan bruge den klassiske, brede USB-A-port. Ved at sende signalet digitalt fra computeren til headsettet via USB slipper du for elektronisk støj, der i nogle tilfælde kan give dårligere lydkvalitet fra pc’en.

Impact 860 giver en klar og tydelig lyd med fokus på mellemtonen. Det gør headsettet særligt velegnet til at lytte til stemmer i en samtale via pc’en. Samtidig er mikrofonen virkelig god til at eliminere baggrundsstøj, så din egen stemme også går klart igennem til modparten. Armen, der holder mikrofonen, har den specielle egenskab, at den kan roteres 270 grader. Ved at vende headsettet kan du så selv bestemme, hvilken side af hovedet mikrofonen skal sidde på.

Ørebøfferne er beklædt med blødt skum, som giver en fin komfort, og det er nemt tage headsettet af og på i en fart. Puderne hviler uden på ørerne i stedet for at omslutte dem helt, så du kan høre dine omgivelser, selv om du har headsettet på.


+ Klar lyd i hovedtelefoner

+ Effektiv støjreduktion i mikrofon

+ Sidder godt på hovedet

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

EPOS Impact 860 ANC giver dig ren og klar lyd via USB-porten på din pc.

Specifikationer

Mærke
EPOS
Frekvensområde
20 – 20000 Hz
Kabellængde
2 m
Tilslutning
USB-C
Vægt
159 g