Den store mikrofonarm sidder fast med magneter og kan nemt tages af.

EPOS H6PRO

EPOS H6PRO har en flot lyd, og det er rart at have på hovedet – selv i længere tid ad gangen.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #EPOS
8.9

Du kan mærke med det samme, at headsettet H6PRO er godt kram. Headsettet er stort og føles virkelig robust, selv om det mestendels er lavet i plastik.

Du får en flot lyd med god dybde i H6PRO. Lyden er klar og god til både musik og samtaler på pc’en. Vi havde også en fin fornemmelse af, hvor lyden af fjenderne i skydespillet Call of Duty: Vanguard kom fra.

De store ørekopper bliver ikke varme, så det er behageligt at have H6PRO siddende på hovedet i længere tid ad gangen. Samtidig sørger en god polstring af bøjlen for, at headsettet hviler komfortabelt på hovedet.

Mikrofonen slukker automatisk, når du klapper armen, som den er monteret, op på siden af headsettet. Det er praktisk, hvis du hurtigt vil lukke for lyden under en videosamtale på computeren. Hvis du slet ikke skal bruge mikrofonen, kan den også kobles helt af, for den sidder blot monteret med magneter.

Headsettet kan godt virke temmelig stort på små hoveder, men hvis du kan leve med det, er det svært at finde et bedre kabelheadset til videosnak på pc’en.


+ Behagelig at have på hovedet

+ Aftagelig mikrofon

– Høj pris

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

EPOS H6PRO har en flot lyd, og det er rart at have på hovedet – selv i længere tid ad gangen.

Specifikationer

Mærke
EPOS
Frekvensområde
20 - 20,000 Hz
Kabellængde
2 meter
Tilslutning
Kabel
Vægt
309 gram