Den aftagelige mikrofon hæfter effektivt med magneter.

EPOS H3Pro Hybrid

Headset med aftagelig mikrofon, aktiv støjdæmpning og kablet / trådløs tilslutning.

af Henrik Ræder Clausen #Høretelefoner og headsets #EPOS
8.5

Her er et sæt af hovedtelefoner og mikrofon med rigtig god lyd, støjdæmpet mikrofon og masser af tilslutninger. Det er behageligt at bære og fungerer godt i alle situationer. Støjdæmpning og mikrofonlyd kunne dog være bedre.

Både hovedtelefoner og mikrofon har aktiv støjdæmpning – og her er plads til forbedring: Dæmpningen i hovedtelefonerne fungerer godt mod regelmæssig maskinlyd, men tale og andre mere pludselige lyde går igennem. Funktionen giver også en vis uro i lydbilledets detaljer.

Der er to mikrofoner i sættet: En af dem sidder på en aftagelig arm, og en er fast indbygget. Mikrofonarmen fastholdes med magneter – en smart og effektiv løsning. Når de begge er i brug, bliver støj fra omgivelserne effektivt dæmpet. Selve lyden er lidt til den skarpe side.

I daglig brug er sættet meget komfortabelt. Selv store hoveder kan bære det uden problemer. Mikrofonarmen kan nemt drejes ud af syne. meget praktisk får man batteriets opladning oplyst, når man tænder for sættet.

Lidt usædvanligt kan sættes tilsluttes på hele fire forskellige måder: 3,5 mm lydkabel, USB-C kabel, Bluetooth og en medfølgende adapter. Dermed kan det uden videre bruges med enhver telefon eller pc. Adapteren giver mindre forsinkelse end USB eller Bluetooth, og dermed bedre synkronisering i film og spil.

Knapperne til betjening sidder blandet med tilslutningerne, og det kræver en vis tilvænning at finde rundt i dem. Volumenkontrollen, derimod, er bygget som en let bevægelig drejeknap i højre side. Det fungerer fint, og måtte gerne efterlignes af andre producenter!

Det tilhørende program giver mange muligheder for at indstille lyd og mikrofon. Der er blandt andet equalizer, så man kan fremhæve bestemte frekvensområder, justering af støjdæmpning, og niveau for at afbryde mikrofonen automatisk.

Standardindstillingen afbryder mikrofonen lidt for hyppigt, så de fleste vil have glæde af at justere følsomheden.

Programmet kunne dog forklare mulighederne bedre. Vi oplevede også, at det kunne blive forvirret over hovedtelefonernes tilslutning.


+ God lyd
+ Praktisk mikrofonarm
+ Mange tilslutninger
– Middelmådig støjdæmpning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Et godt (og lidt kompliceret) headset med god lyd og et bredt udvalg af funktioner.

Specifikationer

Mærke
EPOS
Frekvensområde
20 - 20.000 Hz
Batteritid
19-38 timer
Kabellængde
150 cm
Tilslutning
3,5 mm lyd, USB-C
Vægt
308 gram
Andet
Magnetisk mikrofonarm