Mikrofonarmen kan både klappes op og tages helt af, så den er aldrig i vejen.

EPOS H3 Hybrid

EPOS H3 Hybrid er et godt headset til brug ved pc'en, og du kan bruge det både med og uden ledning.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #EPOS
9.0

Du bestemmer selv, om du vil bruge det robuste headset EPOS H3 Hybrid med eller uden kabel. Kabelløsningen fungerer fint med pc’en, mens Bluetooth fx kan bruges til at koble headsettet sammen med din telefon. Der medfølger også en lille USB-adapter, som du kan sætte i pc’en for at få øjeblikkelig trådløs forbindelse.

H3 Hybrid leverer generelt en flot, veldefineret lyd, der egner fint til samtaler og spil, men måske knapt så godt til musik. Du kan finindstille lyden ved hjælp det tilhørende Windows-program. Første gang vi åbnede programmet, sørgede det også for at hente en opdatering til headsettets interne software.

Bøjlen, der går hen over hovedet, er stor og tykt polstret. Det gør headsettet en smule uhåndterligt, hvis du vil have det med dig, så det egner sig bedst til at blive brugt hjemme ved pc’en. Rundt om de to ørekopper sidder runde puder af noget skumgummimateriale. De trykker ind mod øret, men det generer først efter længere tids brug, og puderne lukker effektivt af for lyde fra omgivelserne.

Mikrofonen er monteret på en lang plastikarm, og når du ikke har brug for at kunne tale gennem headsettet, kan du bare klikke armen af, så den ikke sidder i vejen. Der sidder en ekstra mikrofon gemt i den ene ørekop, men lydkvaliteten er langt fra på højde med den i mikrofonarmen.


+ Fin lyd

+ Kan bruges med og uden kabel

– Lidt anstrengende ved længere tids brug

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

EPOS H3 Hybrid er et godt headset til brug ved pc'en, og du kan bruge det både med og uden ledning.

Specifikationer

Mærke
EPOS
Frekvensområde
20 - 20,000 Hz
Batteritid
Op til 41 timer
Kabellængde
2 meter
Tilslutning
Bluetooth, USB-adapter, jackstik
Vægt
298 g