Fem små lysdioder på ladekassen viser hvor meget strøm, der er tilbage.

Epos GTW 270 Hybrid

Epos GTW 270 Hybrid er et sæt fremragende høretelefoner, der både leverer flot lyd og lader op helt uden kabler.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #EPOS
9.6

Det er svært at forstå, at så stor lyd kan komme ud af så små Bluetooth-hovedtelefoner som GTW 270 Hybrid fra det danske firma EPOS.

Hovedtelefonerne ledsages af en lille USB-dongle, der sørger for at sænke forsinkelsen på Bluetooth-forbindelsen, så du kan bedre kan bruge dem sammen med spil på pc’en. Det er nu især i musik, at GTW 270 for alvor træder i karakter. Der er stor detaljerigdom i lydbilledet, og vi kunne høre små, nye ting i musik, vi ellers havde lyttet til hundredevis af gange før – fx fingre, der strøg let over guitarstrenge. En flot og præcis bas lægger en god bund i lyden i både spil og musik.

Hovedtelefonerne er trådløse i mere end én forstand: Udover at GTW 270 har forbindelse til din pc eller telefon via Bluetooth, så er den medfølgende oplader faktisk også trådløs takket være et indbygget batteri. Du kan altså både lade hovedtelefonerne og opladeren op, og på den måde tage masser af strøm – og dermed spilletimer – med dig, når du tager hjemmefra. Når hovedtelefonerne løber tør, skal de bare placeres i opladerkassen, som så lader dem op igen gennem små ledende kontakter. Hovedtelefonerne spillede næsten fire timer på en opladning i vores test, og ladekassen har strøm til cirka 20 timers yderligere brug. Både de to ørepropper og ladekassen er fremstillet af virkelig gode materialer og føles luksuriøse, når man har dem i hænderne.

Hvis du ikke har brug for den medfølgende USB-dongle, men bare vil bruge computerens eller telefonens egen Bluetooth-forbindelse, kan du købe en lidt billigere version af hovedtelefonerne uden dongle.


+ Storslået lyd

+ God byggekvalitet

+ Lang samlet batteritid

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Epos GTW 270 Hybrid er et sæt fremragende høretelefoner, der både leverer flot lyd og lader op helt uden kabler.

Specifikationer

Mærke
EPOS
Frekvensområde
20-20,000 Hz
Batteritid
4 + 20 timer
Tilslutning
Bluetooth