Der medfølger silikonedutter i tre størrelser, så det er nemt at få HearingBuds til at passe i ørerne.

Doro HearingBuds

HearingBuds er en effektiv kombination af et høreapparat og et trådløst Bluetooth-headset.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Doro
8.0

Doro HearingBuds ligner et almindeligt trådløst headset, men de to ørepropper fungerer faktisk også som et høreapparat.

Du kan bruge HearingBuds som høreapparat helt uden nogen teknisk opsætning: Bare tag propperne ud af ladeæsken og stop dem i ørerne. Så får du øjeblikkeligt forstærket lydene fra dine omgivelser.

For at få det fulde udbytte af headsettet skal det kobles sammen med din telefon. Det klares ved hjælp af den tilhørende app, som hentes ved at scanne en QR-kode. Doro er kendt for sine brugervenlige telefoner, og app’en, der styrer HearingBuds, er også forbilledligt skruet sammen. Den har små billedanimationer, der viser, hvordan du skal bruge headsettet i praksis, og det er også nemt at skifte mellem lydprofilerne, så HearingBuds fx bliver optimeret til at opfange samtaler eller lyden fra et tv.

Lydforstærkningen er effektiv. Under den indledende opsætning i app’en skal du gennem en lille høreprøve, der sørger for, at din oplevelse af lydstyrken er lige høj i begge ører. Lyden gik helt klart igennem i alle situationer, vi befandt os i, men når der var stille omkring os, døjede vi med en svagt klikkende elektronisk lyd i den ene øreprop.

HearingBuds er forbundet til din telefon via Bluetooth, og du kan også spille musik og podcasts som med et normalt trådløst headset. Lydkvaliteten er ikke helt på højde med regulære Bluetooth-headsets i samme prislag, så styrken i HearingBuds er helt klart, at du ikke behøver at skulle fumle med at skifte mellem et høreapparat og et Bluetooth-headset i tide og utide.


+ Kombineret høreapparat og headset

+ Brugervenlig app

– En smule elektronisk støj

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HearingBuds er en effektiv kombination af et høreapparat og et trådløst Bluetooth-headset.

Specifikationer

Mærke
Doro
Batteritid
11 timer. Ladeæskens batteri giver cirka to fulde opladninger af headsettet.
Tilslutning
Bluetooth
Vægt
2 x 6 g