Denons app til telefonen giver dig en høretest, der tilpasser lyden perfekt til netop din hørelse.

Denon PerL Pro

Headsettet Denon PerL Pro giver flot lyd til både musik og tale, men ladeæsken er ikke i samme høje kvalitet.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Denon
9.0

PerL Pro er et stort og ikke særlig diskret Bluetooth-headset i form af to propper, der ses som sorte cirkler, når du har dem i øret.

Størrelsen har på den anden side den fordel, at det er nemt at styre afspilningen ved at trykke på ydersiden af headsettet, når du vil stoppe eller starte musikken.

Vi udsatte PerL Pro for både rockmusik, klassisk musik, akustisk guitar, telefonsamtaler og en håndfuld podcasts. I alle tilfælde leverede headsettet en flot lyd, der var passende afstemt, så alle elementer i lyden kom til deres ret. Bassen var fx fint defineret i gamle rockoptagelser og gav god plads til, at vi også kunne høre de helt små detaljer i resten af lydbilledet som fx en hånd, der gled langs en guitarstreng.

Headsettets pasform i øret kan justeres med et udvalg af silikonedutter, der følger med. Når de er på plads, lukker de godt af for lyde omkring dig, og de sidder også godt fast under en løbetur.

PerL Pro har en fin batteritid på op til otte timer, og med ladeæskens indbyggede batteri når den samlede tid, hvor du kan klare dig uden en stikkontakt, op på næsten et døgn. Opladningen er hurtig, så efter fem minutter i æsken har headsettet batteri nok til en times lytning. Æsken selv oplades med et USB-kabel, men du kan også oplade den trådløst, hvis du alligevel har en trådløs oplader til din telefon.

Vores eneste kritikpunk er æsken, der virker lidt for spinkel i forhold til den høje pris. Vi har testet billigere headsets med stærke ladeæsker i rent metal.


+ Flot afstemt lyd

+ Lang batteritid

– Ladeæsken lever ikke op til prisen

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Headsettet Denon PerL Pro giver flot lyd til både musik og tale, men ladeæsken er ikke i samme høje kvalitet.

Specifikationer

Mærke
Denon
Frekvensområde
20- 40.000 Hz
Batteritid
24 timer
Tilslutning
Bluetooth 5.2 (AAC, SBC, aptX Adaptive)
Vægt
2 x 8,6 g