Der vil også komme en sort udgave af de sart hvide hovedtelefoner.

Creative Zen Hybrid

Zen Hybrid er gode, støjdæmpende hovedtelefoner uden svage punkter.

af Henrik Ræder Clausen #Høretelefoner og headsets #Creative
8.8

Creative Zen Hybrid er et sæt stærke hovedtelefoner med aktiv støjdæmpning. Lyden er behagelig og præcis, støjdæmpningen er godt afbalanceret og komforten er i orden. Dertil kommer lang batteritid – det hele til en meget fornuftig pris.

Lyden fra hovedtelefonerne er balanceret og behagelig, brugbar til både klassisk og rockmusik. Bassen er en tand i den svage ende, uden at være egentlig ringe. Den behagelige lyd er dog på bekostning af detaljerne, der har tendens til at blive udviskede.

Stereoperspektivet er fint og bredt med klar markering af stemmers og instrumenters placering i lydbilledet. Creatives eget “Super X-Fi” giver ekstra rumfornemmelse i lydbilledet, men det fungerer kun ved afspilning fra computer.

Den aktive støjdæmpning aktiveres med en knap på hovedtelefonerne, og er udmærket effektiv mod støj af forskellige typer og frekvenser. Den er ikke helt så effektivt som på dyrere konkurrenter, men med god respekt for musikkens klang. Støjdæmpningen har lidt hvid støj, der (tilsigtet eller ej) fjerner den følelse af indelukkethed, støjdæmpning ellers kan give.

Tilslutning sker med Bluetooth eller via kabel, og kablet fungerer også, når batteriet er tømt, hvilket i øvrigt taget behageligt lang tid: Producenten lover hele 27 timers driftstid – selv med aktiv støjdæmpning aktiveret.

Sættet er behageligt at bære, godt hjulpet af lav vægt og en ukompliceret konstruktion. Kopperne er dog lige små nok til store ører.

Vi bemærkede en lille, men hørbar forsinkelse i lyden via Bluetooth, der kan være generende i film og særligt spil. Her vil det være en fordel at bruge det medfølgende kabel, selv når Bluetooth er en mulighed.

Hovedtelefonerne fungerer også som headset, så man kan tage telefonen direkte, når nogen ringer. Det fungerer godt i kombination med støjdæmpningen.

Ganske praktisk kan støjdæmpningen vendes, så den trækker omgivelsernes lyd ind i musikken. Det er temmelig effektivt. Godt for trafiksikkerhed og ved højtalerudkald – og heldigvis nemt at slå fra igen, så roen vender tilbage.


+ Komfortable
+ Batteriet holder længe
– Forsinkelse via Bluetooth

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Zen Hybrid er gode, støjdæmpende hovedtelefoner uden svage punkter.

Specifikationer

Mærke
Creative
Frekvensområde
20 - 20.000 Hz
Batteritid
27 timer (med støjdæmpning)
Kabellængde
1,8 meter
Tilslutning
Bluetooth, kabel
Vægt
272 gram