Når man laægger Beoplay E8 på plads, oplades de automatisk.

Bang og Olufsen Beoplay E8 2.0

Berørningsbetjente Bluetooth hovedtelefoner uden aktiv støjdæmpning.

af Henrik Ræder Clausen #Høretelefoner og headsets #Bang og Olufsen
9.4

B&O E8 2.0 er Bluetooth hovedtelefoner, der sættes ind i ørerne. De leveres i et etui af ægte læder, der også fungerer som mobil ladestation. Der medfølger et USB-C ladekabel til at oplade etuiet med strøm fra en USB-port. Der er ørepropper i forskellige størrelse, men ingen egentlig oplader.

Den berøringsfølsomme yderside af hovedtelefonerne bruges til flere funktioner: Man kan skrue op og ned for lydstyrken, springe frem/tilbage, standse musikken og modtage telefonopkald. Det meste fungerer fint, undtagen dobbeltberøringen til at springe til næste nummer. Meget praktisk kan man også med en enkelt berøring slukke for musikken og lukke omgivelsernes lyd ind.

At etuiet fungerer som batteripakke er en rigtig god idé: Så snart man lægger de to enheder på plads, bliver de ladet op, og er derfor altid klar til brug. Den angivne batteritid på 3-4 timer holder fint, vi fik over fire timer selv ved god lydstyrke. Da etuiet kan oplade hovedtelefonerne tre gange, giver det over 16 timers brugstid i alt. Og at hele pakken kan oplades trådløst, er rigtig praktisk.

Det første indtryk af lyden er, at her er masser af plads. Stemmer og instrumenter ligger præcist i lydbilledet, så man kan skifte opmærksomheden imellem dem. Detaljer i lyden står fint, med godt bid i trommer og andre slaginstrumenter. Det er en nydelse med gode optagelser.

I akustisk musik kan man bogstaveligt talt høre musikerne trække vejret. I den dybe ende er bassen præcis, omend lidt tilbagetrukket.

 


+ Meget præcis lyd
+ Flot fysisk kvalitet
+ Lang batterilevetid

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

E8 2.0 er lækkert bygget og lyder rigtig godt – detaljeret grænsende til det nådesløse. Luksus både i design og lydkvalitet.

Specifikationer

Mærke
Bang og Olufsen
Frekvensområde
20 – 20,000 Hz
Batteritid
4 x 4 timer
Kabellængde
-
Tilslutning
Bluetooth
Vægt
6 g + 7 g
Andet
Batteri i æsken