Øretelefonerne oplades trådløst ved at lægge dem ned i den medfølgende æske.

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport

Trådløse øretelefoner fås ikke bedre, men prisen er altså også noget voldsom.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Bang og Olufsen
9.3

B&O’s Beoplay E8 Sport er et sæt gennemført lækkert producerede øretelefoner. De to små propper er helt trådløse, men de sidder alligevel godt fast i ørerne takket være den gode pasform, der kan rettes til med silikonedutter.

Lydkvaliteten er den bedste, vi har oplevet i et sæt øretelefoner. Du kan endda finindstille lyden i den tilhørende B&O-app, så lydbilledet bliver helt, som du vil have det.

Vi fik cirka seks timers afspilning ud af E8 Sport, og der er yderligere cirka 30 timer gemt i den medfølgende opladerkasse. Kassen får strøm fra et USB-C-kabel, og du kan så oplade øretelefonerne trådløst ved at putte dem ned i kassen. Det er ret smart, at de kan få et skud ekstra strøm, mens du transporterer dem.

E8 Sport er bygget til at blive brugt under vanskelige forhold De kan tåle ligge på en meters vand i op til en halv time. Vi lod dem ligge i et fyldt badekar, og de fungerede uden problemer, da vi samlede dem op og proppede dem i ørerne igen.

Som altid med B&O-produkter så er prisen høj. Hvis du kigger dig lidt omkring, kan du finde billigere og næsten lige så gode øretelefoner, så du kommer altså til at betale lidt ekstra for den signalværdi, der ligger i at have B&O-logoet strittende ud af ørerne.


– Virkelig god lyd

– Trådløs opladning

– Noget pebret pris

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Trådløse øretelefoner fås ikke bedre, men prisen er altså også noget voldsom.

Specifikationer

Mærke
Bang og Olufsen
Frekvensområde
20 - 20,000 Hz
Batteritid
Cirka 6 timer (7 timer angivet)
Tilslutning
Bluetooth
Vægt
6,4 gram pr. stk.