Ørebøfferne kan drejes 90 grader, så headsettet er nemt at pakke ned i en taske.

ASUS Rog Strix Go 2.4

ROG Strix Go 2.4 er et vellykket headset til spil og videosamtaler på pc’en.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Asus
9.1

ROG Strix Go 2.4 er et vellykket headset til spil og videosamtaler på pc’en. Det er rart at have headsettet på hovedet takket være en god polstring i bøjlen og på de dele, der klemmer ind mod dine ører. Polstringen om ørerne sørger samtidig for at lukke uvedkommende lyde effektivt ude.

Mikrofonen har støjdæmpning, som faktisk virker ret godt. Det er simpelt hen i stand til at skrue ned for andre lyde i rummet end din stemme. Mikrofonen kan også hives ud af headsettet og gemmes ad vejen, når du ikke har brug for den.

På den ene ørekop sidder en lille samling knapper, så du blandt andet kan skrue op og ned for lyden og hoppe videre til næste nummer i sanglisten uden at skulle bruge et program på pc’en. Du bestemmer selv, om du vil koble headsettet til computeren med et kabel, eller om du vil bruge den medfølgende USB-adapter til at skabe trådløse forbindelse mellem pc og headset. Adapteren bruger USB C, så den kan sættes i din telefon. Der ligger også en omformer til det gode, gamle USB A-stik i kassen.

Det er ikke for sjov, at headsettet hedder ”Go”, for det kan nemt pakkes sammen og transporeres i det robuste etui, der har en hård ydre skal til at beskytte headsettet under turen.

Batteritiden er også godkendt til længere tids brug væk fra en stikkontakt. Vi fik næsten et døgns brug ud af Rog Strix Go 2.4, før vi var nødt til at sætte dem til opladning.


+ Støjdæmpende mikrofon

+ Nemt at transportere

– Fin batteritid

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

ROG Strix Go 2.4 er et vellykket headset til spil og videosamtaler på pc’en.

Specifikationer

Mærke
Asus
Frekvensområde
20 ~ 20000 Hz
Batteritid
24 timer
Tilslutning
Trådløst med USB-adapter
Vægt
290 gram