Arctic P533 Penta

P533 Penta fra Arctic er fornuftige hovedtelefoner til en god pris. De spiller godt, og mikrofonen er god og let at justere.

af Mikkel Jacobsen #Høretelefoner og headsets #Arctic
8.4

P533 Penta fra Arctic er fornuftige høretelefoner til en god pris. De spiller godt, og mikrofonen er god og let at justere.

Bassen kunne være bedre som udgangspunkt, men nogle småjusteringer i Windows kan hjælpe på det. Lyden kan justeres med en knap på højre hørebøf, og knappen har en helt rigtig størrelse, der gør, at den altid er nem at ”finde”, når der i en hurtig vending skal skrues op eller ned for lyden.

Sidder rart på hovedet
P533 er udstyret med godt med blødt materiale, der får dem til at sidde rart på hovedet. De er også rare at have hængende om nakken, når det ikke lige er nødvendigt at have dem på. Selve hørebøfferne er tætsluttende og lydisolerende. Lyde udefra bliver dæmpet, men hovedtelefonernes egen lyd kan på de høje niveauer høres tydeligt af andre, hvilket er værd at tage højde for, hvis folk omkring én har brug for ro.

Vakuum om ørerne
Jeg oplevede, at de tætsluttende hørebøffer nærmest skabte vakuum rundt om mine ører, som efter nogen tids brug gjorde, at jeg måtte tage dem af og tage en pause. Det er ikke så hensigtsmæssigt, når man er i gang med at høre sit favoritalbum eller sidder midt i et intenst computerspil med vennerne. Det kan løses ved at placere hørebøfferne anderledes, fx halvvejs over ørerne, men så går noget af lyden også tabt. Hvis det er muligt, bør hovedtelefonerne derfor prøves før et køb.

 

Kan købes her:

www.compumail.dk

+God pris
+Spiller godt og højt
+Lydisolering
-Vakuum-fornemmelsen

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

P533 laver god lyd, men ”vakuum”-fornemmelsen om ørerne vil være irriterende for nogen.

Specifikationer

Mærke
Arctic
Kabellængde
1,2 meter + 2 meter forlængerkabel
Tilslutning
2 x 3,5 mm jack