Bøjlen får X10 til at sidde godt fast, men den gør det også lidt besværligt at få headsettet ned i laderen.

Anker Soundcore Sport X10

Soundcore Sport X10 sidder godt fast takket være en bøjle, der går om bag øret.

af Morten Skeldal Østergaard #Høretelefoner og headsets #Anker
8.0

Headsettet Soundcore Sport X10 bliver siddende sikkert i dit øre, selv hvis du beslutter dig for at løbe eller svømme en tur.

En særlig bøjle på hver øreprop går om bag dit øre og holder headsettet på plads, så det ikke falder ud. Vi prøvede bøjlen med et par briller, og hvis stellet ellers ikke er for kraftigt, kommer brillestangen og bøjlen fra headsettet ikke i vejen for hinanden.

Bassen var lidt for dominerende til at begynde med, men efter at vi finindstillede lyden i den tilhørende app til telefonen, blev lydbilledet mere afbalanceret. Det er ikke det mest vellydende headset, vi har prøvet af den type, der skal ind i ørerne, så vi vil først og fremmest anbefale det for dets evne til at blive siddende i ørerne under sportsaktiviteter.

God støjreduktion plejer at høre til i en højere prisklasse end X10’s, men her virker det faktisk rigtig godt. Vi fik dæmpet lyden fra både en snurrende varmepumpe og en dieselmotor, til de næsten ikke kunne høres.

Selv om bøjlen er praktisk, når du har headsettet på, så gør den det ret besværligt at få de to propper ned på plads i ladeæsken. Selv efter en uges brug havde vi stadig en del besvær med at sætte headsettet til opladning uden en lille kamp med bøjlen.


+ God støjreduktion

+ Sidder godt fast i øret

– Besværlig at sætte til opladning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Soundcore Sport X10 sidder godt fast takket være en bøjle, der går om bag øret.

Specifikationer

Mærke
Anker
Frekvensområde
20 – 20,000 Hz
Batteritid
32 timer inkl. batteriet i ladeæsken
Tilslutning
Bluetooth 5.2
Vægt
2 x 6,6 g