Test af Acer Predator Galea 500

Acer Predator Galea 500

Acer leverer en utroligt realistisk surround sound-oplevelse, der får dig til at føle, at du er til stede i din film eller dit spil.

af #Høretelefoner og headsets #Acer
8.0

Nogle gange er det ikke nok bare at lytte med dit headset – du vil gerne føle, at du er til stede. Det er Acers mål med Predator Galea 500, der er et headset til enhver, som sætter pris på en virkelighedstro surroundsound.

Lyden er god, og her finder vi Predator Galea 500’s største fordel: teknologien Acer TrueHarmony 3D Soundscape. Navnet betyder reelt en mere realistisk surroundsound. Når du aktiverer det, føles det pludselig, som om du sidder i et rum foran musikken, eller at du står midt i dit skydespil. Når du drejer hovedet, indretter lyden sig, så den lyd, der før kom forfra, nu kommer fra siden. Teknologien giver en følelse af at være til stede, som jeg aldrig har prøvet i et headset før.

På siden finder du en mikrofon, som kan trækkes ud. Lyden er klar, men den er desværre utrolig lav. Hørebøfferne hænger næsten udelukkende i remmen i toppen. Det betyder, at headsettet sidder en anelse ukomfortabelt, og at det lukker lyd ind udefra.

Du kan købe Acer Predator Galea 500 her.

+ Utrolig realistisk surroundsound

+ God lyd

– Dårlig pasform

– Stille mikrofon

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Acer Predator Galea 500 leverer en utroligt god surround sound-oplevelse. Jeg anbefaler dog, at du afprøver headsettet, før du køber det, da pasformen ikke er for alle.

Specifikationer

Mærke
Acer
Kabellængde
2 meter
Tilslutning
USB
Vægt
550