Lagringsenheden med plads til to terabyte data er pakket ind i et rektangulært og kompakt design.

Verbatim Store ‘n’ Save, USB 3.0, 2 TB

Overfør data lynhurtigt og tag backup af dine vigtigste filer med det medfølgende software.

af #Harddisk #Verbatim
9.0

Hvis du brug for en ekstern harddisk, der kan overføre data med meget høj hastighed, er Verbatims Store ‘n’ Save USB 3.0 måske noget for dig.

Store ’n’ Save Superspeed understøtter, som navnet antyder, overførsel med USB 3.0, der er op til 10 gange så hurtig som USB 2.0. Hvis du har en gammel pc, der ikke har en USB 3.0-port, så fortvivl ikke; du kan stadig bruge harddisken.

Lynhurtig dataoverførsel
Jeg testede harddiskens dataoverførsel med både USB 2.0 og 3.0. Store ‘n’ Save-harddisken klarede 4,6 gigabytes data på 3,5 minutter via USB 2.0. Den samme datamængde overførtes på blot 54 sekunder, når jeg benyttede USB 3.0. i backup-programmet Nero BackItUp 2017.

Harddiskens støjniveau er lavt under brug, så du kan sagtens have den liggende ved siden af din computers kabinet, mens du arbejder. Det kompakte og rektangulære design betyder også, at harddisken ikke fylder ret meget.

Perfekt til tungt data og backup
Den høje overførselshastighed gør Store ‘n’ Save perfekt til store mængder data som for eksempel feriebilleder skudt i høj opløsning, eller hvis du ønsker at bruge harddisken som backup-enhed.

Programmet Nero BackItUp 2017 medfølger nemlig, og med det kan du tage hel eller delvis backup af din harddisk – enten manuelt eller automatisk. Det gør, at dine dokumenter, fotos og Windows-filer er i sikkerhed, så længe din harddisk virker.

På harddisken findes også programmet Green Button, der indstiller, hvornår Store ‘n’ Save-harddisken skal gå i dvale, så den bruger mindst mulig strøm.

Vi savner dog et program, der kan kryptere indholdet, når du tager backup.

 

Find den laveste pris:
www.pricerunner.dk

 

+ Hurtig dataoverførsel med USB 3.0
+ Kompakt design
+ Medfølgende backup-program
– Ingen kryptering

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Verbatim Store 'n' Save USB 3.0 giver dig lynhurtig dataoverførsel og mulighed for (ukrypteret) backup.

Specifikationer

Mærke
Verbatim
Type
Ekstern harddisk
Kapacitet
2 terabytes
Tilslutning
USB 3.0, USB 2.0
Pris pr. gigabyte
0,375 kr.
Størrelse
19,2 x 11,8 x 4,9 cm
Andet
Backup-program fra Nero medfølger