Verbatim Store 'n' Go Secure Portable HDD

Verbatim Store ‘n’ Go Secure Portable HDD

Store 'n' Go Secure Portable HDD ligner ikke bare noget fra en agentfilm, den er også så sikker, at det vil være ne umulig mission at prøve at stjæle dine filer fra den.

af #Harddisk #Verbatim
7.8

Med sider i stål og fronten dækket af et numerisk tastatur, ligner Verbatim Store ‘N’ Go Secure Portable HDD grangiveligt noget fra en agentfilm. Det er dog ikke mikrofilm, der gemmes i pakken, men derimod op til 1TB af dine vigtigste data, der automatisk krypteres med den effektive AES 256-bit kryptering.

Ifølge Verbatim er den fysiske indtastning af kode på harddisken meget mere sikker end en kode, der indtastes på computer. Til gengæld er det måske mere fristende for pilfingre – fx børn – at taste koder for sjov på den her – og efter 20 forkerte forsøg låses disken helt.

Du kommer dog nemt i gang med harddisken, og når du har ændret koden til noget, kun du kan huske, overfører du hurtigt dine filer via USB 3.1. Generelt er der tale om en rigtigt fin løsning til at sikre dine følsomme filer. Med i prisen får du også Nero Backup Software, som er et ganske fint produkt.

Find den bedste pris her:

www.pricerunner.dk

+Nem at tage i brug
+God sikkerhed
+Backup program medfølger
-Ikke SSD

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Den perfekte harddisk til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra for, at ingen kan få fingrene i dine vigtige filer.

Specifikationer

Mærke
Verbatim
Type
HDD
Kapacitet
1TB
Tilslutning
USB 3.1
Pris pr. gigabyte
0,65 kr.
Størrelse
12,3 x 7,6 x 1 cm
Andet
AES 256-bit kryptering