Du kan tage drevet med i en nøglering takket være hullet i hjørnet.

SanDisk Extreme Portable SSD, 1 TB

Du får fuld fart på filoverførslerne med dette solide, lille drev fra SanDisk.

af Morten Skeldal Østergaard #Harddisk #SanDisk
9.5

Det er sjældent, vi støder på et produkt, hvor vi slet ikke kan finde noget at kritisere, men med det eksterne SSD-drev, SanDisk Extreme, måtte vi overgive os.

Det lille drev fylder ikke mere end en 6-7 kreditkort stablet oven på hinanden, og det er pakket ind i en stærk plastikskal.

SanDisk Extremes fysiske udformning betyder, at det kan tåle vand og støv, og drevets fravær af bevægelige dele er med til at gøre det modstandsdygtigt over for stød og slag.

I den ene ende sidder en enlig USB-C-port, som bruges til at koble drevet til din pc eller telefon. Der følger et kabel med, der har USB-C i begge ender, men du får også en adapter til de stadig mest udbredte USB-A-porte.

Vi koblede det lydløse drev til vores test-pc, og målte en rå overførselshastighed på 804 megabytes i sekundet ved hjælp af vores testprogram. Ved en almindelig overførsel i Windows, går det lidt langsommere, men vi kunne stadig overføre 1,8 gigabytes blandede filer til drevet på 15 sekunder. For at nå den høje hastighed skal du være opmærksom på, at din pc skal have USB-porte, der bruger standarden USB 3.2 gen. 2, men SanDisk Extreme Portable kan også bruges med ældre USB-porte, hvis du kan affinde dig med en lavere overførselshastighed.

På drevet ligger et lille krypteringsprogram, som du kan bruge til at sørge for, at det kun er dig, der kan få adgang til filerne.


+ Hurtige overførsler

+ Solidt bygget

+ Kan bruge både USB-C og USB-A

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Du får fuld fart på filoverførslerne med dette solide, lille drev fra SanDisk.

Specifikationer

Mærke
SanDisk
Type
Ekstern SSD
Kapacitet
1 terabyte
Tilslutning
USB-C eller USB-A (med adapter)
Pris pr. gigabyte
1,02 kroner
Størrelse
10,05 x 5,2 x 0,89 cm