Kingston FURY Renegade 2TB SSD er en hurtig SSD til din pc.

Kingston FURY Renegade 2TB SSD

Kingstons nye NVMe-SSD giver dig god plads og forrygende hastigheder.

af Henning Dadkhah Rasmussen #Harddisk #Kingston
9.2

Kingstons Fury-serie af SSD’er i den lille NVMe-størrelse er solidt kram, der både er hurtig og med god kapacitet.

Dagene er ved at være talte for de gode gamle SSD’er i 2,5 tommer størrelse, som tilsluttes pc’en via en SATA-port. De fleste nye pc’er sælges i dag i stedet med en SSD i størrelsen M.2, som tilsluttes via den meget hurtigere PCI Express-forbindelse.

Kingston FURY Renegade 2TB SSD, som vi her har testet, virker med den helt nye PCI Express 4.0, der kræver både nyt bundkort og en nyere processor. Derfor finder du kun PCI Express 4.0 i de allernyeste computere i den høje eller mellemhøje kategori, men heldigvis er Kingstons nye SSD også bagudkompatibel, så du også kan bruge den med PCI Express 3.0, som sidder i de fleste pc’er.

Vi har af samme grund testet SSD’en på en pc med PCI Express 3.0, og nåede her hastigheder på den pæne side af 3.500 megabytes i sekundet, hvilket er mere end godkendt. Med PCI Express 4.0 kan Kingston FURY Renegade 2TB SSD levere hastigheder på op til 7.300/7.000 megabytes i sekundet. Det er rigeligt til at tilfredsstille selv de mest krævende gamere og entusiaster.

SSD’en fås i størrelser fra 500 MB til 4 terabytes, og vi har testet modellen med 2 TB (2.000 gigabytes). Det var noget af en opgradering for vores pc med Windows 11, der hidtil havde et systemdrev på 256 gigabytes.

Tjek prisen her:

https://www.pricerunner.dk/pl/36-3203125855/Harddiske/Kingston-Fury-Renegade-PCIe-4.0-NVMe-M.2-SSD-Heatsink-2TB-Sammenlign-Priser

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Kingstons nye SSD er både hurtig for eksisterende og kommende pc’er, og med en imponerende kapacitet på 2 TB får SSD’en vores klare anbefaling.

Specifikationer

Mærke
Kingston
Type
SSD
Kapacitet
2 TB
Tilslutning
M.2 PCI Express 3.0/4.0
Pris pr. gigabyte
1,29