Drobo 5C

Drobo 5C gør det nemt at få et enormt eksternt lager til dine computere. Du får fine overførselshastigheder og en række smarte funktioner.

af Mathias Alsted Lund Flinck #Harddisk #Drobo
8.7

Drobo 5C er beviset på, at det ikke behøver at være svært at udvide mængden af lagerplads til din computer.

Der er tale om et kabinet med plads til fem harddiske, der samlet set kan have en kapacitet på 64 terabytes, hvilket er nok plads til både tusindvis af billeder, musikfiler og alle dine dokumenter.

Du stikker blot en harddisk ind i en af Drobos fem porte, slutter kassen til din computer med USB, starter en guide på en håndfuld trin, og så er du igang. Brugervenligheden er helt i top, og ud for hver disk giver en farvet pære en indikationen af diskens helbred.

I det tilhørende program er det nemt at administrere alt fra formatering af diske til at tage fast backup af din computer. Brugerfladen er ganske vist kun på engelsk, men har du de kundskaber på plads, så bør det være helt ligetil, for drevet optræder som ethvert andet i Stifinder.

Fleksibelt men dyrt
Drobo 5C har som udgangspunkt ingen harddiske – dem må du selv investere i. Du kan kombinere lagerstørrelser på harddiske og nemt udskifte en disk, hvis du pludselig mangler plads eller en af dem brænder sammen. Med det temmelig store prisskilt bliver det dog en bekostelig affære, når du også selv skal købe harddiske.

Overførselshastighederne mellem drevet og pc’en er ganske fine. Den målte tophastighed med mekaniske Toshiba-harddiske ligger på knap 235 MB/s for at læse filer, mens der gemmes med omtrent 184 MB/s.

 

Find laveste pris her:

www.pricerunner.dk

 

+ Brugervenligt
+ Stor kapacitet
+ Fin overførselshastighed
– Ret dyr

 

 

 

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Drobo 5C er en enkel måde at få masser af ekstern lagerplads. Systemet er fleksibelt og har gode overførselshastigheder.

Specifikationer

Mærke
Drobo
Type
Eksternt harddiskkabinet
Kapacitet
64 TB
Tilslutning
USB 3.0
Størrelse
3,5"
Andet
15,03 x 26,23 x 18,54 cm, 3,9 kg