Når du trækker den sorte top op, dukker USB-porten op i siden af pennen.

Zagg Pro Stylus

En praktisk pen, der gør det supernemt at tegne og tage noter på din iPad.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Zagg
10.0

Zagg Pro Stylus er elegant pen, der gør det nemt at tegne eller tage håndskrevne noter på din iPad.

Pro Stylus ligger mellem fingrene som en luksuriøs kuglepen. Den har en behagelig vægt, der får den til at føles solid, uden at den samtidig er for tung at arbejde med. Pennen er magnetisk, så du kan klikke den fast på kanten af din iPad, når du ikke har brug for at skrive på skærmen.

Selv om den umiddelbart ligner en passiv pen, som kan bruges til at tegne på skærmen med, har Pro Stylus faktisk indbygget noget avanceret elektronik, der blandt andet opfatter pennens hældning. Det kan fx bruges til at ændre penslens tykkelse i maleprogrammer.

I toppen af pennen sidder en lille gummidut, som du kan bruge på skærmen i stedet for din finger. Det er en fiks detalje, at pennen opfatter det, hvis du vender den på hovedet og automatisk forvandler gummidutten til et virtuelt viskelæder i din tegne-app, så du lynhurtigt kan viske ud, hvis du har lavet en fejl.

Zagg Pro Stylus lades op ved at trække ud i toppen af pennen, så der dukker en USB-C-port op. Efter opladningen har du strøm nok til en hel dags skriblerier på din iPad, og en lille lysring viser, når pennen er ved at løbe tør for strøm.

Zagg Pro Stylus kan bruges sammen med de samme iPad-modeller, der også virker med Apples egen Pencil.


+ God til tegning

+ Automatisk viskelæder

+ Magnetisk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En praktisk pen, der gør det supernemt at tegne og tage noter på din iPad.

Specifikationer

Mærke
Zagg
Produkttype
Pen til iPad
Tilslutning
USB-C