Luftrenseren kan enten betjenes ved hjælp af displayet på fronten eller ved hjælp af en app på din telefon.

Xiaomi Smart Air Purifier 4

Xiaomi Smart Air Purifier 4 er en elegant, intuitiv og effektiv luftrenser, der lynhurtigt kan give dit hjem et bedre og sundere indeklima.

af Niklas Ernst #Diverse #Xiaomi
8.3

Pollen, støv, bilos og røg fra køkkenet. Dit hjem er fyldt med små partikler, som er både irriterende og skadelige, men Xiaomis nye luftrenser kan lynhurtigt give bedre indeklima i dit hjem – og gør det endda ganske automatisk, uden du skal røre en finger.

 Opsætningen og brugen er imponerende enkel; du tilslutter blot strømkablet, indsætter et luftfilter i bagsiden og så er du i gang.

Ved hjælp af det indbyggede display vælger du, om luftrenseren skal indstilles manuelt eller køre automatisk. I testperioden endte vi med oftest at vælge automatisk, da luftrenseren er præcis og godt konfigureret. Ved normalt brug hører man nærmest ikke noget til maskinen, men laver du mad eller åbner vinduerne og lufter ud, registrerer luftrenseren det hurtigt og skruer op for ventilationen. Det gør, at den kan høres, men det er ingenlunde så generende som fx en emhætte.

Luftrenseren kan også styres ved hjælp af mobilen, eller ved hjælp af stemmen, hvis du fx bruger Google Assistent eller Alexa til at styre dine internetforbundne enheder i hjemmet.

Smart Air Purifier 4 fjerner både lugte og ubehagelige partikler i dit hjem. Xiaomi hævder, at luftrenseren kan rense et rum på mellem 35 og 60 kvadratmeter på cirka et kvarter. I vores test, hvor vi slukkede maskinen, åbnede vinduerne og stegte nogle spejlæg, for så at tænde luftrenseren efterfølgende, virker det estimat til at passe meget godt.

Det er værd at være opmærksom på, at luftfilteret ifølge Xiaomi bør skiftes cirka hvert halve år. De koster omtrent 400 kroner, så alt efter, hvor mange luftrensere, du har, kan det i sidste ende godt løbe op i en del.


+ Hurtig og effektiv luftrensning

+ Intelligent og nem betjening

– Fylder som en stor støvsuger

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Xiaomi Smart Air Purifier 4 er en elegant, intuitiv og effektiv luftrenser, der lynhurtigt kan give dit hjem et bedre og sundere indeklima.

Specifikationer

Mærke
Xiaomi
Produkttype
Luftfrisker