Test av Xiaomi Mi Smart Plug

Xiaomi Mi Smart Plug

God fjernbetjent stikkontakt

af Markus Dahlberg #Diverse #Xiaomi
8.4

Xiaomi Mi Smart Plug er en app-styret stikkontakt, der kan indstilles til at tænde og slukke for strømmen på bestemte tidspunkter.

Alt styres ret problemfrit fra den stilfulde app, som desværre kun er tilgængelig på engelsk.

Det er ikke svært at bruge de grundlæggende funktioner, men det er alligevel også rart, at der er en fysisk afbryder på stikkontakten. Nogle gange er det lettere at trykke på den end at hive mobiltelefonen op af lommen. Der er en række funktioner i app’en til fx at indstille et tidspunkt, hvor stikket skal tænde, og timeren er nem at bruge.

Det er lidt mere kompliceret med automatiseringsfunktionerne, som bruges til at skabe en kædereaktion mellem Xiaomis forskellige smarte enheder. Hvis et overvågningskamera fx reagerer på nogen, der bevæger sig foran linsen, kan stikkontakten tændes. Efter en masse besvær fik vi det til at fungere, men systemet er ikke let at håndtere, og der er ikke nogen beskrivelse – selv på engelsk – af, hvordan det fungerer.

Prismæssigt er Mi Smart Plug i den nederste halvdel blandt konkurrenterne, og du får et godt produkt for pengene. Men de, der ønsker at programmere avancerede automatiske funktioner, bør kigge efter andre produkter.


+ Enkelt design

+ Fysisk afbryderknap

 – Ingen dansk manual

– Engelsk app

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Avanceret stikkontakt, du kan styre med en app på din telefon.

Specifikationer

Mærke
Xiaomi
Produkttype
Smart stikkontakt
Mål
9 x 5,2 x 7,3 cm
Vægt
119 g
Tilslutning
Wi-Fi 5
Andet
Maksimal belastning 16A, 3680 W, app til Android, iOS