Når du holder i håndtaget, bliver en svag strøm sendt gennem kroppen, men du kan ikke mærke noget.

Withings Body Scan

Den ikke helt almindelige badevægt Withings Body Scan giver dig et meget detaljeret billede af din helbredstilstand.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Withings
9.3

Normalt skal du ikke nærstudere en brugermanual for at bruge en badevægt, men det er du nærmest nødt til for at få det fulde udbytte af Withings Body Scan. Heldigvis er vægtens mange avancerede målinger al besværet værd.

Hvis du er typen, der godt kan lide at vide så meget om dit helbred som muligt, kan du virkelig få din lyst styret her: Body Scan vejer dig, laver elektrokardiogram, analyserer din kropssammensætning, tager din puls og ser på, om dine blodårers tilstand svarer til din alder.

For at udføre alle disse målinger må du ofre et lille minuts tid på at stå på badevægten. Du skal også holde fast i et særligt håndtag med elektroder, som er forbundet til vægten med en ledning. Du skal gribe om håndtaget på den helt rigtige måde og holde armene lidt ud fra kroppen for at udføre målingen korrekt. Ledningen rulles automatisk op i vægten efter brug, eller du kan sætte den medfølgende holder fast på væggen med dobbeltklæbende tape.

Du kan se målingerne på vægtens store farveskærm, og de overføres også trådløst til Withings-app’en på din telefon, hvor du kan se overskuelige grafer over dit helbreds udvikling over tid. Op til otte brugere kan deles om Withings Body Scan, og vægten finder ved hjælp af måleresultaterne selv ud af, hvem det er, der har stillet sig op på vægten. Når målingen er slut, viser vægten også lige for en god ordens skyld dagens vejrudsigt på skærmen.

Smartphone-app’en præsenterer målingerne med flot grafik, og du får også gode råd til, hvordan du kan forbedre dit helbred. Du får besked, hvis målingerne tyder på særlige ændringer i dit helbred, fx hvis din vægt er stabil, men fedtprocenten er stigende. Som en lille opmuntring kan du også få tildelt små digitale mærker, når du når frem til bestemte mål som fx 100 vejninger.

Withings Body Scan er bygget i en lækker kvalitet, og vægten ser godt ud på badeværelsesgulvet med sin store, sorte glasplade. Det hele drives af et genopladeligt batteri, der oplades via et USB-stik på bagsiden. Når batteriet er blevet ladet helt op, kan det holde vægten kørende i op til et år.

Som mange andre produkter til måling af helbredet, kan du også tegne et abonnement for at få adgang til særlige funktioner til Withings Body Scan. I dette tilfælde er det dog heldigvis mest gode råd og særligt dybdegående analyser af dine helbredsdata, du får adgang til. De vigtigste målinger kan du stadig få gratis.


+ Masser af målinger

+ Lækkert bygget

+ God app

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Den ikke helt almindelige badevægt Withings Body Scan giver dig et meget detaljeret billede af din helbredstilstand.

Specifikationer

Mærke
Withings
Produkttype
Badevægt med helbredsmåler
Mål
32,7 x 32,7 x 1,8 cm
Andet
Præcision: 50 gram