Vægtens målinger præsenteres i en brugervenlig app på din telefon.

Withings Body Cardio V2

Body Cardio V2 giver dig et helt helbredstjek, når du stiller dig op på vægten. Målingerne vises i en brugervenlig app.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Withings
10.0

Det er måske svært at forestille sig, at noget så simpelt som en badevægt skulle have behov for at få indbygget en masse smart teknologi –men efter nogle uger med Withings Body Cardio V2 føles det nærmest, som om det er svært at klare sig uden.

Body Cardio V2 måler selvfølgelig, hvad du vejer, men mens du står på vægten med bare fødder, får du også lige målt din puls, hjerterytme og hydreringsniveau. Samtidig udregner Body Cardio V2 dit BMI, der fortæller om du er over-, under- eller normalvægtig, og du får oplysninger om din fedtprocent. Hele processen tager kun nogle få sekunder.

Vægten sender automatisk data via en trådløs forbindelse til Withings-app’en på din telefon, hvor du kan se grafer over udviklingen i de forskellige målinger gennem fx den seneste måned. Du bestemmer selv, om forbindelsen skal oprettes direkte via Bluetooth eller gennem dit trådløse netværk.

App’en er overskuelig, selv om der er mange data at holde at holde styr på. Du kan rulle ned gennem de seneste målinger på en serie små kort, men du kan også få vist alle oplysninger om dit helbred i et dashboard, der præsenterer dit helbred lige nu.

Vægten kan deles mellem op til otte familiemedlemmer. Den finder selv ud af, hvem der står på vægten og sender data til den rigtige Withings-konto.

Strømmen leveres af et genopladeligt batteri, der skulle kunne holde vægten kørende i op til et år. Det passer nogenlunde sammen med det strømforbrug, vi havde gennem en måned med daglige morgenvejninger på Body Cardio V2.


+ Mange målinger af dit helbred

+ Overskuelig app

+ Lang batteritid

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Body Cardio V2 giver dig et helt helbredstjek, når du stiller dig op på vægten. Målingerne vises i en brugervenlig app.

Specifikationer

Mærke
Withings
Produkttype
Smart vægt
Mål
32,7 x 32,7 x 1,8 cm
Tilslutning
Bluetooth, Wi-Fi