Stikket er nemt at klappe sammen, når du skal tage laderen med dig.

Volutz Quantum 20W

En elegant og praktisk lader til at tage med i lommen, men den er en smule dyr.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Volutz
9.2

Volutz Quantum er en lækker og praktisk oplader til dine elektroniske apparater, men du får også lov til at betale for fornøjelsen.

Den nyeste udgave af iPhone leveres uden oplader, og hvis du vil have en oplader, der matcher din dyre Apple-telefon i design, går du ikke helt galt i byen med Volutz Quantum.

Opladerens yderside er beklædt med lyst, tætvævet stof, og selve strømstikket kan klappes ind i opladeren, så det næsten flugter med bagsiden. Det gør Quantum meget nem at tage med i lommen.

I bunden sidder en USB-C–port, der kan levere op til 20 watt. Vi ladede en iPad og en Huawei-telefon op, og opladeren holder, hvad den lover og lader hurtigt op – faktisk går det nogenlunde lige så hurtigt som med iPads medfølgende lader.

Quantums “krop” peger nedad, hvis du sætter stikket i en stikontakt i væggen, og i det tilfælde er det en fordel i forhold til fx Apples ladere, at stikket kommer til at pege nedad i stedet for ud fra væggen. Du kommer ikke så nemt til at støde ind i laderen, når du går forbi, og du slipper samtidig for, at ledningen skal hænge vandret ud fra laderen og med tiden få et knæk – den primære dødsårsag for USB-kabler.

Vi havde svært ved at få plads til Volutz-laderen i en stikdåse med flere udtag. Den ragede ind over naboudtagene, så vi var nødt til at hive de to stik ud for at koble laderen til. Bortset fra det er Volutz Quantum en gennemtænkt oplader, som både kan bruges derhjemme, og når du er ude at rejse.


+ Elegant design

+ Hurtig opladning

– Forholdsvis bred


Opladeren kan købes her.

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En elegant og praktisk lader til at tage med i lommen, men den er en smule dyr.

Specifikationer

Mærke
Volutz
Produkttype
Oplader
Tilslutning
USB-C