Opladeren er kun 16 mm tyk.

Unisynk USB-C Slim Wall Charger G3

Opladeren fra Unisynk lader din telefon og tablet hurtigt op, og så er den usædvanlig lille og nem at tage med i lommen.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Unisynk
9.5

Opladeren G3 fra det svenske firma Unisynk er angiveligt verdens tyndeste. Det er vi villige til at tro på, for den er vitterligt ikke særlig tyk i forhold til andre hurtigopladere, vi har prøvet.

Mange mobilproducenter er helt stoppet med at lægge en oplader ned i æsken sammen med nye telefoner. Det skåner miljøet – og mon ikke det også spiller ind, at virksomhederne kan spare en skilling og måske oven i købet får mulighed for at sælge dig en oplader som ekstraudstyr?

Unisynk G3 leverer op til 36 watt, så du kan hurtigoplade din telefon. Laderen understøtter USB PowerDelivery, som også bruges i mange bærbare pc’er. Her vil 36 watt dog nok være for lidt for de fleste computere, så den egner sig bedst til telefoner og tablets.

Inde i G3 er der brugt materialer, som udleder mindre varme end sædvanligt. Laderen bliver da heller ikke mere end håndlun under opladning, selv om komponenterne inde i den må sidde ret tæt pakket.


+ Meget slank

+ Lader hurtigt op

+ Bliver ikke varm

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Opladeren fra Unisynk lader din telefon og tablet hurtigt op, og så er den usædvanlig lille og nem at tage med i lommen.

Specifikationer

Mærke
Unisynk
Produkttype
Oplader
Mål
6,8 x 4,3 x 1,6 cm
Vægt
54 g
Tilslutning
USB-C