Kablet er beklædt med stof, og dets samling med selve opladeren er kapslet ind i et beskyttende lag plastik.

Unisynk Qi2

Unisynk Qi2 er solidt bygget og holder fast på din iPhone, mens den oplades trådløst.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Unisynk
8.3

Unisynk Qi2 er en solidt bygget, trådløs oplader. Den lille, runde oplader føles nærmest massiv, når du holder i hånden. Designet er enkelt og i stil med nyere Apple-produkter.

De 15 watt, som opladeren kan levere trådløst, er ikke på niveau med hurtigopladere med kabel. Det er dog praktisk, at du bare kan lægge telefonen fra dig og lade den op uden at skulle rode rundt med et kabel. Vi målte i gennemsnit omkring 10 watt under opladning af vores testtelefon.

Der sidder skjulte magneter i opladeren, og selv om Unisynk hverken skilter særlig tydeligt med det på æsken eller firmaets hjemmeside, så fungerer magneternes placering fint sammen med MagSafe, som er den magnetiske teknologi, der bruges i iPhone. Magneterne har ikke noget med selve opladningen at gøre, så du kan sagtens bruge Unisynk Qi2 med andre produkter, der har trådløs opladning. De bliver bare ikke holdt fast af magneterne.

Der er ingen gummifødder på undersiden af opladeren. Hvis du vil gøre den skridsikker, skal du bruge den medfølgende dobbeltklæbende klisterpude. Det holder opladeren godt fast på bordet, men det har jo den ulempe, at du ikke uden videre kan flytte opladeren til en ny placering.

USB-kablet, der leverer strømmen, er fastmonteret. Det er næsten to meter langt og beskyttet af en kraftigt vævet stofbelægning. Det ville have været rart at have muligheden for at skifte kablet ud, men i det mindste er samlingen mellem kabel og oplader indkapslet af en plastikkappe, så der skal en virkelig hårdhændet behandling til for at ødelægge kabeltilslutningen.


+ Står virkelig godt fast

+ Solidt bygget

– Svær at flytte til en ny placering

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Unisynk Qi2 er solidt bygget og holder fast på din iPhone, mens den oplades trådløst.

Specifikationer

Mærke
Unisynk
Produkttype
Trådløs oplader
Mål
1,8 meter kabel
Vægt
94 g
Tilslutning
Qi2, USB-C