USB-kablet er fastmonteret. Alle de andre kabler, du har brug for, må du selv skaffe.

Unisynk 12 Port Dual Display USB-C Hub

Unisynks hub er noget så sjældent som et produkt, vi ikke kan finde nogen svage sider ved.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Unisynk
10.0

Ved hjælp af Unisynks 12-ports hub kan du slutte masser af udstyr til din pc blot ved hjælp af hubbens fastmonterede USB-C-kabel.

Der følger ingen manual med den lille boks, men det er nu heller ikke nødvendigt. Hver indgang på boksen er klart markeret med en kort tekst, der fortæller, hvad det er. Det eneste, du skal gøre for at bruge hubben med din pc, er at sætte USB-C-kablet i en ledig port.

Vi tilsluttede udstyr til alle portene, og der var ingen problemer overhovedet. Vores kablede internetforbindelse til computeren er normalt på lidt over 900 megabit/sekund, og den lå på nøjagtig samme niveau, selvom vi sluttede netværkskablet til hubbens netværksport og på den måde sendte data fra internettet på en lille omvej frem til computeren.

Der var heller ingen problemer med at få vist skærmbilledet fra vores bærbare pc på en større skærm ved at koble de to sammen via hubbens HDMI-port. Hubben kan koble pc’en sammen med to 4K-skærme på én gang.

Den indbyggede kortlæser kan læse både SD- og MicroSD-kort, så du får ikke brug for en adapter.

Hele herligheden er bygget ind i en ualmindelig hårdfør aluminiumsæske. Vi lagde forsøgsvis æsken på gulvet og trådte op på den, og den tålte uden problemer små 90 kg uden at få så meget som en skramme eller bule.

Rundt langs kanten både foroven og forneden sidder en smal gummiring, som får dockingstationen til at stå godt fast på bordet. Den rillede aluminiumsoverflade er god til at aflede varme, så hubben er altid kølig, og man får i det hele taget indtryk af, at det er et stykke gennemarbejdet computertilbehør i meget høj kvalitet.


+ Usædvanlig god byggekvalitet

+ Hurtige overførsler

+ Masser af tilslutninger

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Unisynks hub er noget så sjældent som et produkt, vi ikke kan finde nogen svage sider ved.

Specifikationer

Mærke
Unisynk
Produkttype
USB-hub / dockingstation
Mål
16,8 x 6,7 x 2,1 cm
Vægt
272 g
Tilslutning
USB-C, 2x HDMI, Ethernet, SD-kort, MicroSD-kort, 3 x USB-C, 3 x USB, Kensington-lås