Indhakket i siden bruges til at oprulle kablet, så det ikke filtrer sammen under transport.

Unisynk 100W USB-C Charger

Her får du ikke bare en god erstatning for din hidtidige strømforsyning, men sandsynligvis også en forbedring.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Unisynk
10.0

Unisynks kompakte og praktiske strømforsyning til bærbare pc’er er det perfekte valg, hvis du mister den oprindelige strømforsyning til din computer – i hvert fald hvis pc’en får strøm via USB-C.

Strømforsyningen føles som en massiv klump plastik. Den giver slet ikke efter, når du trykker på den, og kabeltilslutningen er også forstærket med plastik. Selve kablet er tykt og beklædt med stof. Tilsammen er USB-kablet og kablet til stikkontakten hele tre meter langt.

Slidserne i siden af strømforsyningen gør det muligt at rulle kablet op og fastgøre det for at undgå sammenfiltring under transport.

USB-C PD er i dag den mest almindelige standard for strømforsyning til bærbare computere. Det er en positiv udvikling i forhold til tidligere, hvor hver producent havde sine egne stik. Dette betyder, at du nemt kan bruge strømforsyningen med enhver bærbar, der får strøm via USB-C. Standarden kan levere op til 100 watt, som også er det Unisynk-strømforsyningen yder.

I enden af strømforsyningen er der en 20 watt USB-C-port, som gør det muligt hurtigt at oplade din telefon eller tablet, mens du også er ved at oplade computeren. Vi brugte strømforsyningen med en bærbar pc, mens vi ladede telefonen op, og på trods af strømforsyningens lille størrelse var den god til at fordele overskudsvarmen, så overfladen ikke blev mere end håndlun.

Hvis din pc kræver 65 watt eller mindre, kan Unisynks mindre kraftfulde model være et godt valg, og den koster endda noget mindre. Den billigere model har dog ikke en indbygget USB-port.


+ Fylder ikke meget

+ Ladestik til din telefon

+ Godt kabel

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Her får du ikke bare en god erstatning for din hidtidige strømforsyning, men sandsynligvis også en forbedring.

Specifikationer

Mærke
Unisynk
Produkttype
Strømforsyning
Mål
12 x 6 x 2,5 cm
Vægt
361 g
Tilslutning
USC-C