Twinkly Strings fås i 3 forskellige størrelser.

Twinkly Strings

En sjov juletræskæde med masser af muligheder for at lyse op i vintermørket.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Twinkly
9.3

Der er folk, som sværger til at hænge stearinlys på juletræet for at skabe en hyggelig og autentisk julestemning.

Den slags har vi ikke den store respekt for. Enhver elektronikfanatiker med respekt for sig selv ved, at julelys skal være elektrisk, det skal være kulørt og det må meget gerne også kunne blinke!

Her kommer juletræskæden Twinkly Strings ind i billedet. Strings er en kæde med 250 små LED-pærer placeret med otte centimeters indbyrdes afstand på en 20 meter lang ledning.

Hver enkelt pære kan styres uafhængigt af de andre, og med mulighed for at vise 16,8 millioner er der lagt op til et flot lysshow.

Twinkly Strings skuffer ikke. Vi hængte kæden op i en to meter høj Nordmannsgran, så pærerne var ligeligt fordelt over det hele. Derefter installerede vi Twinklys app.

Det smarte ved Twinkly Strings er, at systemet ved, hvor hver enkelt pære befinder sig. Du holder simpelthen din telefon op foran træet, og så sørger Twinkly-app’en for at bruge telefonens kamera til at kortlægge hver enkelt pære på træet. Det er smart tænkt, og det fungerer hurtigt og gnidningsfrit.

Der er mange flotte effekter i app’en, og du kan hente flere ned fra nettet. De svinger mellem de smagfulde i hvide nuancer til karnevalsagtige farvefyrværkerier.

Kæden er noget dyrere end en almindelig juletræskæde, men du får et stort udvalg af sjove funktioner og masser af lys og farver i stuen.


+ Sjov juletræskæde

+ God app

+ Lang kæde


Kæden er udlånt af:

Newgen Distribution

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En sjov juletræskæde med masser af muligheder for at lyse op i vintermørket.

Specifikationer

Mærke
Twinkly
Produkttype
Juletræskæde
Mål
20 meter med lys + 3,5 meter ledning