Panelerne er 16 x 16 cm, men du kan nemt koble flere sammen til at lave større billeder.

Twinkly Squares

Squares er avanceret belysning, som du kan sammensætte og styre, som du har lyst til.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Twinkly
9.3

Med Twinkly Squares kan du lave flotte lyseffekter på væggen og styre mønsteret med en app på din telefon.

Vi testede en pakke med seks kvadrater, og det var utroligt nemt at få dem samlet og koblet trådløst sammen med telefonen. Der er en primær Square, hvor strømmen skal tilsluttes, men de øvrige kan du sætte sammen, som du har lyst til. Når du har samlet dem, bruger app’en din telefons kamera til at kortlægge placeringen af dine Squares, så du kan komme i gang med at vise mønstre. Squares kan vise stillestående billeder og animationer, og det hele styres nemt med app’en, hvor der både er færdige mønstre og mulighed for at lave din egne.

Lyset er ret stærkt, og farverne står klart – selv i et rum, der er oplyst i forvejen. Squares virker fint som hyggebelysning, hvor du selv kan indstille farver og lysstyrke, så det passer til stemningen. Panelerne kan dog også vise ret detaljerede billeder, som fx passer passer til en fødselsdag, jul eller andre begivenheder.

Stort set alt du skal bruge, følger med i æsken: Der er samlemuffer, kabler og en kompakt USB-strømforsyning. Det eneste, der mangler, er skruer og rawlplugs, men panelerne er faktisk så lette, at du også vil kunne sætte dem op med kraftig dobbeltklæbende tape.

Hvis du har brug for flere lyspaneler, kan du købe en udvidelsespakke med yderlige tre Squares. Den koster passende nok cirka det halve af starterpakken.


+ God lysstyrke

+ Styr lyset med en app

+ Kan placeres, som du vil

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Squares er avanceret belysning, som du kan sammensætte og styre, som du har lyst til.

Specifikationer

Mærke
Twinkly
Produkttype
Smart belysning
Mål
16 x 16 cm pr. panel
Tilslutning
Wi-Fi