LED-pærerne kan købes i fire forskellige former. Her er det kuglerunde perler.

Twinkly Candies

Med Twinkly Candies kan du styre lyskædens 200 LED-pærer hver for sig.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Twinkly
8.3

Twinkly Candies giver dig en avanceret form for hyggebelysning, hvor du kan styre lyset i hver enkelt lysdiode individuelt.

Vi satte strøm til kæden, og der kom lys i den med det samme. For at styre belysningen behøvede vi blot at åbne Twinklys app på telefonen, og kort efter var der forbindelse.

En unik egenskab ved Twinkly Candies er, at du ikke ændrer LED-pærernes lys i et forudbestemt mønster. I stedet for skal du tage et billede af kæden, når du har hængt den op. App’en sørger så for at kortlægge hver enkelt pære i forhold til de andre. Når du er færdig kan du i app’en se, hvordan pærerne i lige netop din ophængning er placeret. Du bestemmer selv, om du blot vil tage et enkelt billede, eller om du vil have et detaljeret 3D-billede baseret på flere billeder. Det sidste kræver, at du kan komme til at bevæge dig rundt om lyset, efter at kæden er hængt op.

Den maksimale lysstyrke er ikke så voldsom, så kæden fungerer bedre som hyggelig baggrundsbelysning end til egentlig oplysning af et rum. Der er mange flotte forprogrammerede lysmønstre i app’en. De mest komplicerede, der viser motiver som fx hjerter, kan være svære at tyde, når de vises med lyskæden. De 200 lysdioder er ganske enkelt for få til at gengive billeder ordentligt. Det går meget bedre med mere enkle mønstre som bølgende regnbuer eller bolsjestriber.

Twinkly Candies består af to seks meter lange ledninger, der er forbundet til en lille kontrolenhed. Der er ikke noget, der kan holde selve kæden fast på fx en væg, så du er nødt til selv at eksperimentere lidt med ophængningen.

Kæden får strøm via et USB-C-stik, men der følger ikke en strømforsyning med, så du må bruge en powerbank eller en oplader til en telefon.


+ Du kan skræddersy lyset

+ Hyggelig kulørt baggrundsbelysning

– Ingen strømforsyning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med Twinkly Candies kan du styre lyskædens 200 LED-pærer hver for sig

Specifikationer

Mærke
Twinkly
Produkttype
Lyskæde
Mål
2 x 6m
Tilslutning
USB-C