Holderen har et godt greb i din telefon.

Turtle Beach Recon Cloud

Turtle Beach Recon Cloud gør det sjovere at spille på både pc og telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Turtle Beach
8.8

Recon Cloud gør det lidt sjovere at spille på din pc eller Android-telefon. Den solide controller passer perfekt mellem hænderne med et par gode greb til hver håndflade. Styrepindene og knapperne er i god kvalitet, og de giver en passende modstand, når du bruger dem til at manøvrere rundt i et spil.

Det medfølgende kabel er tre meter langt, så du kan sidde i en passende afstand til computeren eller dit tv. Hvis du spiller på telefonen, skal du først sætte den solide holder fast på Recon Cloud med en kraftig skrue. Holderen kan udvides, så den passer til alle størrelser telefoner, og en kraftig fjeder sørger for, at den holder godt fast i din dyrebare telefon.

Du kan koble Recon Cloud direkte sammen med din pc eller Microsofts spillemaskine, Xbox, ved hjælp af et USB-kabel, eller du kan bruge den trådløse Bluetooth-forbindelse. Udformningen af Recon Cloud minder meget, om Microsofts egne controllere til Xbox: Der er det samme udvalg af knapper med de samme bogstav- og farvemarkeringer. Du får også et udvalg af knapper til at styre lyden, men det kræver, at du kobler Recon Cloud sammen med computeren via USB-kablet.

Recon Cloud løfter spiloplevelsen på især telefonen, hvor du slipper for at have et par tommelfingre til at dække en stor del af skærmen, når du skal styre bevægelserne i et spil. Der er heller ingen mærkbar forsinkelse, når du styrer slagets gang med controlleren, og den er nem at pakke sammen, så den kan ligge i en taske uden at gå i stykker.

Batteritiden er op til 30 timer, så der burde være nok til selv den længste flytur, inden du lader den op igen.


+ Virker med både pc, telefon og Xbox

+ Kraftig holder

– Lydfunktioner kræver kabel

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Turtle Beach Recon Cloud gør det sjovere at spille på både pc og telefon.

Specifikationer

Mærke
Turtle Beach
Produkttype
Spilcontroller
Tilslutning
Bluetooth, USB-kabel