En fjedermekanisme i holderen sørger for at holde godt fast i din tablet.

Tstand 2

Tstand 2 holder din tablet op foran dig, så du fx kan bruge den som et alternativ til et tv i soveværelset.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Tstand
8.4

Tstand 2 opfylder et behov, som vi ikke lige var klar over, at vi havde: Den holder vores tablet op i den helt rigtig højde foran ansigtet, mens vi ligger på sofaen.

Vi ved ikke helt, hvorfor den kaldes “Tstand” og ikke “Lstand”, for den har form som et stort L. Den solide holder består af en bøjle, der hviler på din mave, og en arm der klappes op og griber fat i din telefon eller tablet ved hjælp af en klo med en indbygget fjedermekanisme. Det hele virker meget holdbart, og leddet mellem de to dele af holderen er lige tilpas stift til, at du nemt kan indstille Tstand 2 i den helt rigtige vinkel, samtidig med at leddet ikke er så løst, at holderen klapper sammen, når du sætter en forholdsvis tung tablet fast i gribekloen.

Man kan også vippe de to dele den modsatte vej. Så kan Tstand 2 stilles på bordet og løfte din tablet op i en god kiggehøjde, hvis du fx vil arbejde med et tilkoblet Bluetooth-tastatur.

Tstand 2 er fremstillet i kraftigt plastik med en blød overflade, og det er generelt en behagelig oplevelse at se film eller læse en ebog på din tablet med holderen hvilende på maven. Den nederste bøjle kan dog gnave lidt, hvis du har lidt ekstra på sidebenene. Vi afprøvede den på flere testpersoner, og bøjlen viste sig at være for smal, hvis brugeren var størrelse XL eller større.


+ Praktisk holder

+ Solidt bygget

– Egner sig ikke til brede maver

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Tstand 2 holder din tablet op foran dig, så du fx kan bruge den som et alternativ til et tv i soveværelset.

Specifikationer

Mærke
Tstand
Produkttype
Tabletholder