Lommerne i siden er et godt sted at gemme kabler og andet tilbehør til pc'en.

Trust Hunter GXT 1250

Trust Hunter er en god rygsæk til din bærbare pc. De mange rum og den gode polstring gør, at tasken kan bruges til mange formål.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Trust
8.5

Rygsækken Trust Hunter er bygget til at passe særligt godt på din bærbare pc.

Tasken har tre store rum, og i det største sidder en lomme med et særligt, polstret ophæng, der sørger for, at computeren ikke rammer gulvet, hvis du taber tasken.  Lommen er lukket med velcro, så der er heller ingen risiko for, at computeren ryger ovenud.

Vi puttede en udtjent bærbar pc i den polstrede lomme og “tabte” tasken fra skulderhøjde fem gange. Da vi hev computeren ud igen, virkede alt som før, og der var heller ingen synlige skader på computerens ydre. Lommen kan rumme en computer på op til 17,3 tommer, så det vil i praksis sige stort set alle bærbare pc’er.

Der er fin plads i tasken til også at pakke lidt tøj og nogle småting ned, så du kan tage den med som håndbagage i flyet på en weekendtur.

Rygsækken er rar at have på ryggen. Der sidder en kraftig U-formet polstring bagpå, som får den til at føles blød, og der er en stribe luft i midten af U’et, så tasken ikke lægger sig alt for tæt op ad din ryg.

Trust Hunter har mange fine detaljer som rum til vandflaske og et indbygget regnslag, som du kan hive ud og trække henover rygsækken. De ydre dele virker solide, men lyslåsene er noget spinkle, så du skal nok ikke hive alt for hårdt i dem, hvis du vil have tasken til at holde i årevis. Nogle af de indre lommer er syet i et tyndt, nylonlignende materiale, som heller ikke virker så holdbart.


+ Godt ophæng til computeren

+ God polstring

– Enkelte spinkle dele

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Trust Hunter er en god rygsæk til din bærbare pc. De mange rum og den gode polstring gør, at tasken kan bruges til mange formål.

Specifikationer

Mærke
Trust