Du får syv nye tilslutningsporte til din pc med Trust Dalyx.

Trust Dalyx 7-in-1 Adapter multi-port docking station

En fin, lille transportabel dockingstation, som giver dig bedre tilslutningsmuligheder i din bærbare pc.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Trust
8.4

Nogle bærbare er så små, at der ikke plads til andre tilslutningsmuligheder end en USB-port eller to. Løsningen på det problem er et produkt som Trust Dalyx.

Firmaet kalder selv dimsen for en dockingstation. Den slags er sædvanligvis beregnet til at ligge på bordet derhjemme med kabelnetværk, printer, mus og så videre koblet til hele tiden, så du blot skal sætte et enkelt USB-kabel i din bærbar for at være køreklar med alt tilbehøret. Sådan er det ikke helt med Trust Dalyx.

Trust Dalyx er primært skabt til at tage med i tasken sammen med den bærbare. Så får du to almindelige USB-porte, en Ethernet-port til kabelnetværk, en HDMI-port til at tilslutte fx et tv, to kortlæsere og en USB-port til at erstatte den port, som dockingstation optager i din computer. Det hele er kapslet ind i en kraftig aluminiumsramme.

Alt virker efter hensigten. Trust Dalyx er lille og nem at finde plads til i computertasken, og der sidder et kort kabel med et USB-C-stik, så dockingstationen altid er klar til brug.

USB-forbindelsen er USB 3.2 generation 1, som kan give overførselshastigheder på op til 5 gigabits/sekund. Vi målte hastigheder på op til 3,4 gigabits/sekund, hvilket faktisk er rigtig godt. Det er dog cirka 40 procent langsommere, end hvad vores eksterne SSD-drev med USB 3.2 generation 2 kan præstere, når det ikke skal sende data gennem dockingstationen først.

Det er heldigvis kun et problem for feinsmeckere. Overordnet set er Trust Dalyx et praktisk lille værktøj, der giver en god håndfuld ekstra tilslutninger til din bærbare pc.


+ Lille og robust

+ Gode tilslutningsmuligheder

– Ikke den allerhurtigste USB-tilslutning

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En fin, lille transportabel dockingstation, som giver dig bedre tilslutningsmuligheder i din bærbare pc.

Specifikationer

Mærke
Trust
Produkttype
Dockingstation
Mål
11,2 x 4 x 1,5 cm
Vægt
57 gram
Tilslutning
USB C 3.2 gen. 1