TrackR Bravo

En tynd og smart Trackr-nøglebrik, der let lader dig overvåge dine ting

af Emil Maischnack Jensen #Diverse #TrackR
7.9

De fleste af os har sikkert brugt mere tid, end vi har lyst til at indrømme, på at lede efter nøgler, pung eller solbriller på vej ud af døren en stresset hverdagsmorgen. Og det er der forretningsidéen til TrackR Bravo starter.

Den lille, nøgleringsformede tracking-tingest lader dig følge sin færden via en app på mobiltelefonen og med et tryk på en knap udstøder den en lyd, der leder dig i retning af den forsvundne ting. På den måde kan du i teorien slippe for at skulle lede særligt længe efter dine nøgler igen.

Hyler ikke højt
App’en og den lille nøglering forbindes let med et par klik, og straks kan du se på et kort, hvor brikken befinder sig og med et klik hyler brikken også. Oven i købet kan du bede brikken om at udsende en lyd, hvis du er ved at gå hjemmefra uden den og det, den er knyttet sammen med. TrackR advarer selv i indstillingerne om, at lige præcis denne funktion tærer på batteriet, der dog heldigvis let kan udskiftes.

Desværre hyler den ikke særligt højt, så det kan være svært at forestille sig, at den kan overdøve eksempelvis trafikstøj.

Trackr har ikke egen indbygget GPS, men bruger din telefon til at angive sin placering, når de er forbundet med Bluetooth. Taber du din TrackR Bravo, vil den vise det seneste sted den havde Bluetooth-forbindelse, indtil den kommer i nærheden af en anden person, der også bruger TrackR-app’en, og dermed kan sende besked videre til TrackR’s servere, som så sender placeringen videre til dig.

 

Kan købes her:

http://e-home.dk

 

+ Let at forbinde til mobiltelefonen

+ simpel betjening

– lavt lydniveau

– Afhængig af andre for at udsende sin position, hvis den er væk fra dig.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Trackr Bravo er let at sætte op og anvende, men den kan desværre ikke afspille særligt høj lyd og er afhængig af andre devices før den kan sende sin position

Specifikationer

Mærke
TrackR