TP LINK WI-FI SMART PLUG HS110

TP LINK WI-FI SMART PLUG HS110

God hjælp til strømbesparelser

af MAT #Diverse #TP-Link
8.0

TP Link Wi-Fi Smart Plug HS110 er et stærkt værktøj til alle dem, der vil spare på husstandens elregning. Du sætter den direkte i en stikkontakt, og så får du ellers mulighed for at holde øje med strømforbruget fra de enheder, som du slutter til. Selve opsætningen går helt smertefrit.

Du installerer en gratis app på din smartphone, kobler Smart Plug til dit trådløse internet med kyndig vejledning fra appen, og så er du i gang. I appen kan du nemlig vælge at slukke for kontakten, og du kan se, hvor mange watt dine enheder bruger nu, og hvor mange kilowatt de historisk set har brugt. Der er desuden mulighed for at indstille Smart Plug til at slukke på bestemte tidspunkter i døgnet, så dine enheder ikke står standby natten over, eller mens du er på arbejde.

Du kan sågar fjernstyre stikkontakten, når du er ude at rejse. Smart Plug er, som navnet antyder, rigtig smart, men designet kunne bestemt være bedre. Den er ganske stor og kommer let til at blokere for andre udtag i en kabeldåse eller ældre stikkontakter. Sikkerheden kunne være bedre, for modellen har ikke jordbensstik, men det nye Schuko-stik.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Enkel overvågning af dit strømforbrug ved hjælp af en praktisk app til din smartphone.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Produkttype
Wifi strømstik
Vægt
132 gram
Tilslutning
Android og Apples iOS Netværk: 802.11b/g/n
Andet
Maks. effekt: 3,68 KW