En lille lysdiode ved hvert udtag viser, om der er tændt for strømmen.

TP-Link Tapo P300

Med Tapo P300 kan du styre tre strømudtag hver for sig, og du får endda også strøm via tre indbyggede USB-porte.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #TP-Link
8.3

Tapo P300 er en praktisk digital opgradering af den klassiske stikdåse. Den solidt byggede stikdåse har tre strømudtag – og i modsætning til en almindelig stikdåse kan hver enkelt af dem styres individuelt med TP-Links Tapo-app på din telefon.

Indledningsvis tager det kun et par minutter at få  P300 indstillet og forbundet til dit trådløse netværk. Herefter kan du fjernstyre den, både når du er ude og hjemme. Hver af de tre udtag kan tildeles sit eget navn og ikon i app’en, så du fx hurtigt ser, at udtag nummer 2 leverer strøm til din standerlampe.

Tænd- og sluk-funktionen virker næsten øjeblikkelig, når du aktiverer den i app’en, og du kan selvfølgelig også tidsindstille den, så lyset tænder af sig selv om aftenen.

Tapo-app’en er overskueligt bygget op, så de forskellige funktioner er placeret, hvor man skulle forvente det. Det er bare ærgerligt, at teksten i menuerne er computeroversat, for der er mange meningsforstyrrende fejl. Det engelske udtryk “Apply”, der bruges, når du skal trykke på en knap for at godkende ændringer i indstillingerne, er fx ret forvirrende oversat til “Ansøge” i stedet for “Anvend”.

Du kan tænde og slukke hele P300 med en stor knap, der lyser, når der er strøm på. Der er også to klassiske USB-A-porte og en USB-C-port i Tapo P300, men de kan desværre ikke fjernstyres fra app’en.


+ Styr tre udtag individuelt

+ Leverer også strøm via USB

– Dårlig maskinoversættelse i app

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med Tapo P300 kan du styre tre strømudtag hver for sig, og du får endda også strøm via tre indbyggede USB-porte.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Produkttype
Smart stikdåse
Mål
26,8 x 5,5 x 4 cm
Vægt
520 g
Tilslutning
2 x USB-A, 1 x USB-C