En lille lysdiode i hjørnet viser, om der er tændt for kontakten.

TP-Link Tapo P100

Tapo P100 er en lille og billig kontakt, som du kan styre med en brugervenlig app på din telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #TP-Link
9.1

Med den automatiske kontakt Tapo P100 slipper du for at bevæge dig hen til stikkontakten, når du vil tænde eller slukke for lyset.

P100 sættes ind som et mellemled mellem stikkontakten og fx en lampe, og så kan du styre kontakten med din telefon.

TP-Links app virker med alle firmaets smart home-produkter, og P100 dukker op som et ikon på app’ens hovedside, når du har skabt forbindelse til den. Hele opsætningen tager kun et par minutter.

App’en er på engelsk, men den er ret nem at finde rundt i. For at tænde for P100 skal du fx bare trykke på en powerknap, der fylder næsten hele skærmen. De mere avancerede funktioner ligger som knapper i bunden af skærmen. Her kan du tidsindstille kontakten til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter, og du kan sætte en timer til at slukke lyset efter en nedtælling i et givet tidsrum.

Der er også en særlig ‘Away’-funktion, som tænder og slukker lyset på tilfældige tidspunkter for at give indtryk af, at du er hjemme, selv om du ikke er det.

App’en hjælper dig også gennem sammenkoblingen med Google Home, der er Googles system til at styre Smart Home-produkter. Efter at vi havde oprettet P100 og tilføjet den til et rum i huset i Google Homes oversigt, kunne vi tænde og slukke for kontakten ved at give en talekommando til telefonen på dansk.

Tapo P100 er smallere end mange andre af denne type kontakter. Det er en fordel, hvis der ikke er så meget plads ved siden af stikket.


+ Brugervenlig app

+ Gode automatiske funktioner

– App’en er på engelsk

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Tapo P100 er en lille og billig kontakt, som du kan styre med en brugervenlig app på din telefon.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Produkttype
Smart kontakt