Kæden er lang, men du kan klippe den til, så den passer til dit formål.

TP-Link Tapo L920-5

TP-Links lyskæde giver flot indirekte lys, som er nemt at styre med en app på din telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #TP-Link
8.6

Tapo L920-5 er enkel og flot belysning, som er nem at montere. Sædvanligvis er denne type LED-kæder en eller to meter lange, og så må du købe forlængerkæder, hvis du vil have mere. Tapo L920-5 er derimod hele fem meter lang. Kæden kan ikke forlænges, men du kan klippe i den med en saks, hvis du vil have den kortere.

Vi eksperimenterede lidt med monteringen. Bagsiden af L920-5 er beklædt med dobbeltklæbende tape, og kæden kræver ikke, at du slutter en central hub til dit netværk. Derfor har du egentlig alt, hvad du skal bruge for at sætte lyset op og styre det. Det viste sig dog at være en udfordring at få hjørner ensartet belyst, for den tykke kæde er svær at bøje 90 grader. En mulig løsning er at lave en lille løkke, men så bliver det område belyst lidt kraftigere end under resten af kæden.

Når lyset er skruet helt op på 100 procent, er det meget stærkt. Som belysning i hjemmet fungerer kæden klart bedst som indirekte belysning fx under et skab. Du kan vælge mellem 16 millioner farver, og der er mange flotte effekter at vælge imellem i TP-Links app. Du kan også lave dine egne effekter, men det kræver en del mere tålmodighed, end vi kunne mønstre – i hvert fald hvis det skal se flot ud.

Lyset styres med app’en eller ved hjælp af fx Google Assistent. Tapo-app’en er enkel og har mange gode funktioner. Du kan fx se kædens strømforbrug for den seneste dag, uge eller måned. Det er også enkelt at indstille kæden til at lyse på bestemte tidspunkter.

Hvis du er i festhumør, kan du få kæden til at lyse i takt med musik. Desværre kræver det, at din telefon er til stede i rummet til at opfange lyden.


+ Flot og stærkt lys

+ God app

– Svært at lave egne effekter

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

TP-Links lyskæde giver flot indirekte lys, som er nemt at styre med en app på din telefon.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Produkttype
LED-lyskæde
Mål
5 meter
Tilslutning
Wi-Fi