Pærernes krop støbt i kraftigt plastik, og det giver et indtryk af god byggekvalitet.

TP-Link Tapo L630

Med Tapo L630 får du både lysdæmpning og masser af farver, der kan indstilles med en app på din telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #TP-Link
9.0

Hvis det snart er tid til at skifte dine gamle halogenspots ud med energibesparende LED-pærer, er Tapo L630 et godt og farverigt alternativ til de lidt kedelige hvide pærer. Vi åbnede en pakke med fire pærer og monterede dem uden de store problemer i fire tomme GU10-fatninger i loftet.

Af ydre ligner L630 almindelige hvide LED-pærer, og de er lige så nemme – eller besværlige, alt efter hvordan dine spots er installeret – at sætte i, som de gammeldags halogenspots. Pæren skal blot drejes nogle få grader for at blive skruet fast, og når du har tændt for strømmen, er det tid til at indstille dine nye pærer i Tapo-appen på din telefon.

Proceduren er lige ud af landevejen: Du trykker bare på et plus-ikon i app’en og vælger at søge efter pærerne. Få øjeblikke er senere er de klar til brug.

Tapo-app’en er velorganiseret, og det er nemt at gruppere pærerne, så du kan slukke og tænde en hel gruppe på samme tid. De reagerede hurtigt på vores kommandoer – også når vi styrede dem gennem Google Home med stemmekommandoer.

Lysstyrken er ikke helt på højde med halogenspots, men til gengæld er strømforbruget mindre, og det er en sjov bonus, at du kan ændre lyset, så det passer til situationen – både hvad angår farve og intensitet.


+ Nem opsætning med Tapo-app’en

+ Farvestyring og lysdæmpning

– Ikke så høj lysstyrke


Prisen er for et sæt med fire pærer.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med Tapo L630 får du både lysdæmpning og masser af farver, der kan indstilles med en app på din telefon.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Produkttype
Kulørte LED-pærer
Tilslutning
GU10-fatning