Du kan ændre lyset, så det fx virker varmere.

TP-Link Tapo L510E

Det giver bedst mening at investere i pæren fra TP-Link Tapo, hvis du har andre produkter fra mærket, som du kan styre i app'en.

af Morten Skeldal Østergaard #Diverse #TP-Link
7.9

Tapo L510E er en helt basal elpære med hvidt lys, der kan styres med en app på telefonen.

Pæren kan kun forbinde sig til et trådløst netværk på 2.4 GHz-båndet. Det vil ikke være noget problem for de fleste, men det er værd at være opmærksom på, hvis der opstår problemer under opsætningen.

Selve opsætningen tager cirka fem minutter, og her skal du blandt andet hente Tapos app til din telefon og oprette en konto. App’en er velorganiseret, selv om den ikke er helt så indbydende som app’en fra konkurrenten Philips Hue. Der er også ind imellem nogle lidt underlige oversættelser af app’ens tekster.

Pæren udsender et kraftigt lys, der svarer til en glødepære på 60 watt, men du kan selvfølgelig dæmpe lyset med app’en, så lysstyrken passer til situationen. Der er flere forudindstillede lysscenarier i app’en, og det er også nemt at indstille lyset til at slukke på bestemte tidspunkter, eller når du tager hjemmefra.

Det er den samme app, der bruges til andre smart home-produkter fra TP-Link Tapo. App’ens styrke er, at den kan fjernstyre mange forskellige produkter på én gang, når du fx skal dæmpe alt lyset for at se tv, eller hvis du vil have huset til at se beboet ud, når du er på ferie. Pæren kobles også nemt sammen Google Home, så du kan styre den ved hjælp af Googles digitale assistent ved fx at sige til assistenten på din telefon, at du vil have slukket lyset i stuen.


+ Stærkt lys

+ App’en styrer mange produkter

– Mærkelige oversættelser

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Det giver bedst mening at investere i pæren fra TP-Link Tapo, hvis du har andre produkter fra mærket, som du kan styre i app'en.

Specifikationer

Mærke
TP-Link
Produkttype
El-pære
Tilslutning
E27-fatning