Toshiba CANVIO for Smartphone

En elegant backup-løsning til dine Android-enheder, hvis du ikke vil gemme på din computer.

af #Diverse #Toshiba
7.4

Backup af indholdet på smartphones er nærmest en nødvendighed i dag, for vi fylder dem med værdifulde minder i form af billeder og videoer. Den opgave kan du nemt klare med Toshibas Canvio for Smartphone, hvor du har mulighed for at tage backup af billeder, videoer, dokumenter, musik og kontakter fra din Android-telefon.

Canvio fungerer helt enkelt ved, at du henter en gratis app til din smartphone, tilslutter Canvio med USB-kabel og åbner appen. Her har du fra en overskuelig, engelsk brugerflade mulighed for at vælge, hvilke filer du vil tage backup af, eller om du vil lade Canvio oplade telefonen.

Hel eller delvis backup?
Du kan både tage backup af hele telefonen på én gang eller vælge enkelte filer af en bestemt filtype, du vil sikkerhedskopiere. Filoverførselerne går hurtigt, og med et lager på 500 GB er der nok plads til, at du kan gemme og dele filer fra alle telefoner i husstanden. Vælger du ikke at tage backup, når du tilslutter din telefon, slår opladerfunktionen automatisk til, hvilket er ganske smart.

Der er dog ikke mulighed for at vende tilbage til hovedmenuen, når først opladerfunktionen er slået til, så der må du tage kablet ud af telefonen og sætte det i igen. Det er en lettere irriterende begrænsning, fordi du straks skal tage backup, når du kobler telefonen til.

Canvio er et smart stykke tilbehør, men kassen understøtter kun udvalgte Android-telefoner, og så er prisen i overkanten, når du alternativt kunne bruge din pc eller Google Drive.

+ Masser af lagerplads
+ Letanvendelig
– Engelsk app
– Understøtter kun udvalgte modeller

Du kan købe Canvio for Smartphone her

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

En elegant backup-løsning til dine Android-enheder, hvis du ikke vil gemme på din computer.

Specifikationer

Mærke
Toshiba
Produkttype
Backup og oplader til mobile enheder
Mål
14,5 x 14,5 x 1,5 cm
Vægt
0,21 kg
Tilslutning
USB C og Micro USB
Andet
500 GB lagerplads