TomTom Via 53

TomTom Via 53

TomToms GPS holder liv i en truet produktkategori.

af #Diverse #TomTom
7.4

Smartphones med gratis GPS-navigation er en frygtindgydende konkurrent, men TomTom fortsætter stædig med at slå igen med tradionelle GPS-enheder til forruden i bilen.

TomTom Via 53 bygger på TomToms lange erfaring med at bygge denne type apparater, og det er meget nemt at søge efter en adresse på GPS’en. Hvis du har hænderne på rattet eller bare ikke har lyst til at taste på skærmen, kan du bruge stemmestyring. Den fungerer dog ikke altid optimalt, og jeg greb ind i mellem mig selv i at råbe til GPS’en for at få den til at forstå, hvad jeg sagde.

TomTomVia 53 kan kobles sammen med din telefon, og på den måde bruge telefonens dataforbindelse til at hente trafikopdateringer. Jeg testede Via 53’s evne til at styre uden om trafikpropper i storbyens myldretid, og den klarede sig i gennemsnit lige så godt som Googles fremragende gratis navigationsapp, Google Maps.

Du kan også bruge Bluetooth-forbindelsen til at lave håndfrie opkald. Det virker rigtig fint med en klar og tydelig lyd både hos modtageren og  i bilen.

Kortene er gode og tydelige på Via 53’s udmærkede 5-tommer skærm, og TomTom lover livslange opdateringer af kortene, så du hele tiden har de nye-ste veje og gadeensretninger med i fremtiden.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

TomTom Via 53 er en vellykket GPS-modtager.

Specifikationer

Mærke
TomTom
Produkttype
GPS-modtager